Libnet.ro
UNICEF

18:30

Afaceristi chinezi anchetati la Bucuresti pentru evaziune fiscala si spalare de bani de peste 100 de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Afaceristi chinezi anchetati la Bucuresti pentru evaziune fiscala si spalare de bani de peste 100 de milioane de dolari

Cinci firme fantoma ale unor cetateni chinezi ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de dolari prin evaziune fiscala si spalare de bani, reteaua fiind destructurata marti de politistii ilfoveni. Unul dintre suspecti a fost prins la banca cand trimitea in China 300. 000 de dolari, bani negri. continuă pe Adevărul

Patroni de firme IT si de constructii din Vrancea, acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani

Politia Romana efectueaza 146 de perchezitii, printre care si in Vrancea, la persoane banuite ca ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 30. 000 de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani.

O noua lovitura pentru PMP. Primarul cu elicopter, RETINUT de DNA pentru evaziune fiscala

Primarul PMP din localitatea argeseana Bradu, Florin Fratica, a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala. Fratica este cel mai bogat primar din judet.

Adrian Sarbu, ridicat si dus la audieri la Parchetul General. Surse: Fostul sef Pro TV, urmarit penal pentru evaziune fiscala

Adrian Sarbu a fost ridicat, luni, de procurorii de la Parchetul General si dus la audieri, din primele informatii, in legatura cu dosarul Mediafax. Potrivit unor surse, fostul sef Pro TV este urmarit penal.

Adrian Sarbu, ridicat de la o intalnire cu Vanghelie si dus la audieri la Parchetul General. Surse: Seful Mediafax, urmarit penal pentru evaziune fiscala (VIDEO)

Adrian Sarbu a fost ridicat, luni, de procurorii de la Parchetul General de la o intalnire cu Marian Vanghelie, si dus la audieri, din primele informatii, in legatura cu dosarul Mediafax. Potrivit unor surse,.

Perchezitii in Capitala si 11 judete la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani: Prejudiciul, estimat la 30 de milioane de euro

Perchezitii de amploare in Bucuresti si 11 judete. Sute de politisti fac 146 de perchezitii la membrii unei retele banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit unor surse, vizat ar fi si.

Perchezitii la mai multe firme de constructii, in Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politia Romana efectueaza in acest moment 146 de perchezitii la persoane si societati de constructii si IT care ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 30 de milioane de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani. Politistii au descins si in judetul Valcea.

Perchezitii la firme de constructii, in Valcea, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politia Romana efectueaza in acest moment 146 de perchezitii la persoane si societati de constructii si IT care ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de 30 de milioane de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani. Politistii au descins si in judetul Valcea.

Perchezitii in Bucuresti si in 11 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Erbasu, Strabag si UTI, printre firmele vizate

Aproximativ 150 de perchezitii au loc, duminica dimineata, la mai multe firme de constructii in Bucuresti si in 11 judete, printre care si Erbasu, Strabag si UTI. Este vorba de un dosar de evaziune fiscala de 30 de milioane de euro.

Omul de afaceri Cristian Erbasu neaga implicarea in dosarul de evaziune fiscala

Directorul general al SC Constructii Erbasu SA, Cristian Erbasu, spune ca a fost audiat ca martor in dosarul de evaziune fiscala in care au fost facute perchezitii, precizand ca din actele de urmarire a rezultat ca firma sa nu este implicata in faptele cercetate, conform Mediafax.

UPDATE. Perchezitii in Bucuresti si 11 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala de 30 milioane de euro. Un primar din Arges este vizat de ancheta

Politistii fac 146 de perchezitii in Bucuresti si 11 judete, fiind vizate 90 de persoane suspectate de spalare de bani si evaziune in domeniile IT si constructii, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca printre firmele perchezitionate sunt Erbasu, UTI si Strabag.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )