Libnet.ro
UNICEF

08:00

Afaceristul Gelu Iancu si 10 angajati de la BCR Alba Iulia, trimisi in judecata de DNA. Prejudiciul depaseste 11 milioane euro

Adevărul Adevărul,
Afaceristul Gelu Iancu si 10 angajati de la BCR Alba Iulia, trimisi in judecata de DNA. Prejudiciul depaseste 11 milioane euro

Omul de afaceri Gelu Iancu a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu. Alaturi de controversatul om de afaceri au mai fost deferiti justitiei 10 angajati ai BCR Alba Iulia, fosti angajati ai miliardarului si alti oameni de afaceri. Dosarul a fost instrumentat de DNA, Serviciul Teritorial Alba Iulia. in total, rechizitoriul cuprinde 28 de inculpati. Prejudiciul depaseste 11 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Angajati BCR Alba-Iulia, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu. Prejudiciul, peste 11 milioane de euro

Mai multi angajati ai unei banci comerciale din Alba Iulia au fost trimiti in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. in urma controlalelor s-a descoperit ca au fost acordate 56 de credite unui numar de 34 de debitori persoane juridice, cu incalcare grava a normelor si instructiunilor de lucru in vigoare, aducand bancii unui prejudiciu de peste 11 milioane de euro.

28 de inculpati trimisi in judecata pentru frauda bancara la BCR Alba Iulia

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Alba-Iulia au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a unui numar de 28 inculpati, printre care angajati ai BCR Alba Iulia, pentru abuz in serviciu la acordarea creditelor.

Schimbare in conducerea Curtii de Apel Alba Iulia: judecatorul Aurelian Mocan preia o functie de vicepresedinte

Curtea de Apel Alba Iulia va avea din 15 iulie 2014 un nou vicepresedinte in persoana judecatorului Aurelian Mocan. Acesta a promovat concursul organizat de CSM in perioada martie-iunie. La Judecatoria Aiud va fi numita presedinte judecatoarea Constanta Pricina. La Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia, functia de prim procuror adjunct a fost obtinuta de Octavia Raluca Gus.

Apa maronie la robinetele din Alba Iulia: concentratia de fier depaseste de sase ori limita maxima admisa

Locuitorii din Alba Iulia, dar si din alte localitati ale judetului, primesc la robinete de aproape o luna de zile apa de culoare maronie. Analizele efectuate de Directia de Sanatate Publica arata ca valoarea fierului este mai mare de sase ori fata de limita admisa. Reprezentantii furnizorului sustin ca apa este potabila si poate fi consumata.

A gasit 1.900 de lei in parcarea unui supermarket din Alba Iulia si i-a predat la politie

O femeie din Alba Iulia a gasit suma de 1. 900 de lei in parcarea unui supermarket din oras. Gestul sau ulterior este de remarcat avand in vedere ca a sesizat politia si a predat banii oamenilor legii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )