Libnet.ro
UNICEF

14:30

Afaceristul Remus Truica a ramas sub control judiciar in dosarul creditelor cu acte false de la BRD

Adevărul Adevărul,
Afaceristul Remus Truica a ramas sub control judiciar in dosarul creditelor cu acte false de la BRD

Omul de afaceri Remus Truica va fi cercetat in continuare sub control judiciar in dosarul in care este acuzat ca ar fi obtinut ilegal de la banca credite in valoare de 35 de milioane de euro pe care nu le-a rambursat. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins contestatia acestuia impotriva masurii impusa de procurorii DIICOT. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Remus Truica ramane sub control judiciar

Remus Truica ramane sub control judiciar. Instanta i-a respins recursul la masura preventiva impusa de procurorii DIICOT in dosarul creditelor ilegale de la BRD. Omul de afaceri e acuzat ca a adus bancii un.

Motivarea deciziei de punere sub control judiciar a directorului Operei Nationale: Razvan Dinca a incercat sa influenteze martori si sa distruga probe din dosar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1, in motivarea deciziei de cercetare a sa sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, anunta Mediafax. Potrivit motivarii instantei, anchetatorii au strans suficiente probe din care sa rezulte suspiciunea rezonabila ca Ioan Razvan Dinca a savarsit sase infractiuni de abuz in serviciu si cinci infractiuni de fals in declaratii.

Theodor Berna, cercetat sub control judiciar

Omul de afaceri Theodor Berna, aflat in arest la domiciliu din decembrie 2014 intr-un dosar in care este trimis in judecata pentru evaziune fiscala, a fost plasat sub control judiciar de catre judecatorii Curtii de Apel Ploiesti.

Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, sub control judiciar

Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani, va fi scos din arestul la domiciliu si pus in libertate sub control judiciar, decizia instantei fiind definitiva.

De ce este cercetat directorul Operei Romane sub control judiciar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, acuzat de abuz in serviciu, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1,in motivarea deciziei de cercetare sub control judiciar.

Remus Truica contesta masura controlului judiciar

Omul de afaceri Remus Truica contesta, luni, masura controlului judiciar, dispusa de procurori, in dosarul in dosarul BRD. in acest dosar, anchetatorii il suspecteaza pe Truica ca ar fi prejudiciat BRD cu 43,3 milioane euro.

Remus Truica afla luni daca scapa de controlul judiciar pentru a se putea prezenta la procesul de divort din Saint Martin

Fostul Sef de Cabinet a lui Adrian Nastase, Remus Truica, afla luni daca scapa de control judicar, informeaza B1 TV. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au ramas sa se pronunte in privinta contestatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )