Libnet.ro
UNICEF

05:00

Afganistan: Doua persoane au fost ranite intr-un atac ce viza o masina a Consulatului Statelor Unite

B1 B1,
Afganistan: Doua persoane au fost ranite intr-un atac ce viza o masina a Consulatului Statelor Unite

Doua persoane au fost ranite, miercuri, intr-un atac ce viza o masina a Consulatului Statelor Unite din Herat, Afganistan, potrivit autoritatilor citate de AFP. Acest incident a avut loc la cinci zile dupa atacul. continuă pe B1

Alegeri Ucraina. Jurnalist italian a fost ucis intr-un atac cu obuze comis in estul Ucrainei

Un fotoreporter italian a fost ucis intr-un atac cu obuze comis duminica dimineata in orasul ucrainean Slaviansk, in cursul scrutinului prezidential din Ucraina.

Accident rutier in Buzau: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, intr-un accident produs duminica dimineata pe Drumul Judetean 220, dupa ce un autoturism s-a rasturnat intr-un canal de irigatii, relateaza Agerpres. Din.

Un militar ucrainean a fost ucis, iar alti doi au fost raniti intr-un atac comis la Slaviansk

Un militar din cadrul Garzii Nationale ucrainene a fost omorat, iar alti doi au fost raniti in confruntari armate care au avut loc duminica dimineata la Slaviansk, un bastion separatist prorus din estul Ucrainei, informeaza publicatia Kyiv Post.

Un militar ucrainean a fost ucis, iar alti doi au fost raniti intr-un atac comis la Slaviansk

Un militar din cadrul Garzii Nationale ucrainene a fost omorat, iar alti doi au fost raniti in confruntari armate care au avut loc duminica dimineata la Slaviansk, informeaza publicatia Kyiv Post.

Jurnalist italian, ucis intr-un atac cu obuze in estul Ucrainei

Un fotoreporter italian a fost cuis, duminica, intr-un atac cu obuze comis in orasul ucrainean Slaviansk, in cursul scrutinului prezidential din Ucraina, relateaza ANSA. Ministerul italian de Externe a fost.

Doua persoane au disparut in raul Prut. Pompierii si politistii de frontiera desfasoara cautari in zona Dranceni

O femeie de 51 ani si un barbat de 45 ani , din satul Rasesti, comuna Dranceni, sunt cautati de pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui si politistii de frontiera, dupa ce aseara, in jurul orelor 19. 00 a fost sesizata disparitia lor, in raul Prut.

Aeroportul din Donetk a fost inchis, dupa un atac al separatistilor prorusi

Aeroportul din Donetk, in estul Ucrainei, a fost inchis dupa un atac al separatistilor prorusi, a anuntat un purtator de cuvant al aeroportului, relateaza AFP.

Un cadavru carbonizat a fost gasit intr-o masina pe un camp din comuna Ciceu Mihaiesti

In aceasta dimineata, politistii au gasit pe un camp aflat intre localitatile Ciceu Mihaiesti si Corabia, un cadavru carbonizat intr-un autoturism ars in proportie de 100%. Pana la aceasta ora politistii nu au reusit sa identifice victima.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )