Libnet.ro
UNICEF

12:00

Africa de Sud: O girafa a murit dupa ce s-a lovit cu capul de un pod, in timp ce era transportata pe o autostrada

B1 B1,
Africa de Sud: O girafa a murit dupa ce s-a lovit cu capul de un pod, in timp ce era transportata pe o autostrada

Ogirafa a murit in urma unei traume severe suferite la cap in timp ce era transportata in Africa de Sud, cand s-a lovit de un pod, pe o autostrada, scrie Mashable. Doi martori au postat pe Twitter imagini. continuă pe B1

O girafa a murit dupa ce si-a lovit capul de un pod in timp ce era transportata in Africa de Sud

O girafa a suferit o trauma severa la cap si a murit in Africa de Sud, dupa ce soferul a condus masina in care era transportata sub un pod, pe o autostrada. Doi martori oculari au postat fotografii pe Twitter cu doua girafe care erau transportate intr-un container de camion deschis. Acestia au raportat ca una dintre ele si-a lovit capul in timp ce calatorea pe sub un pod pe Garsfontein Road in Pretoria, Africa de Sud.

Minim 19 persoane au murit dupa ce un refugiu ONU situat intr-o scoala a fost bombardat

Cinci proiectile israeliene au lovit astazi un adapost ONU al refugiatilor situat intr-o scoala din Gaza, ucigand cel putin 19 palestinieni si ranind aproximativ 125 persoane care se adapostisera in cladiri, a declarat un oficial ONU, potrivit Reuters.

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, dupa o lupta grea cu cancerul

Szobi Cseh a murit vineri dimineata, la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, unde era internat cu diagnosticul mielom multiplu. Cascadorul a murit, vineri, in jurul orei 03. 00, dupa o grea suferinta, in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )