Libnet.ro
UNICEF

07:00

Agentia federala a aviatiei americane a ridicat interdictia de zbor catre Israel

B1 B1,
Agentia federala a aviatiei americane a ridicat interdictia de zbor catre Israel

Interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura spre Israel a fost ridicata, miercuri seara, de catre Agentia federala a aviatiei americane FAA). FAA a ridicat restrictiile privind zborurile americane. continuă pe B1

Agentia federala a aviatiei americane a ridicat interdictia de zbor catre Israel

Agentia federala a aviatiei americane FAA) a ridicat interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura catre Israel, care fusese prelungita aseara cu inca 24 de ore, dar a avertizat ca situatia este foarte instabila pe plan local, relateaza AFP.

Agentia federala pentru aviatie din SUA a ridicat interdictia de zbor catre Israel

Agentia federala pentru aviatie din SUA FAA) a ridicat interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura catre Israel, informeaza AFP, citata de Mediafax. Cu toate acestea, FAA a avertizat ca situatia in.

LIVETEXT Conflictul din Gaza. SUA ridica interdictia de zbor catre Israel. Secretarul american de stat: Am facut cativa pasi pentru incetarea focului in Gaza

Pierderile economice ale Israelului din cauza razboiului din Gaza se mai tempereaza joi, odata cu ridicarea interdictiei SUA impusa companiilor aeriene de a zbura spre Tel Aviv, scrie Reuters. In acelasi timp, violentele care se extind in Fasia Gaza au ridicat la 700 numarul mortilor palestinieni.

Tarom anunta revenirea la orarul normal de zbor catre Tel Aviv

Compania aeriana Tarom a anuntat miercuri ca va relua zborurile dinspre si catre Tel Aviv, care vor fi operate conform orarului normal de zbor, inclusiv cursa de miercuri. Aeronava catre Israel urmeaza sa decoleze la ora 20:55, iar cea din Tel Aviv va.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )