Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVETEXT Conflictul din Gaza. SUA ridica interdictia de zbor catre Israel. Secretarul american de stat: Am facut cativa pasi pentru incetarea focului in Gaza

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Conflictul din Gaza. SUA ridica interdictia de zbor catre Israel. Secretarul american de stat: Am facut cativa pasi pentru incetarea focului in Gaza

Pierderile economice ale Israelului din cauza razboiului din Gaza se mai tempereaza joi, odata cu ridicarea interdictiei SUA impusa companiilor aeriene de a zbura spre Tel Aviv, scrie Reuters. In acelasi timp, violentele care se extind in Fasia Gaza au ridicat la 700 numarul mortilor palestinieni. continuă pe Hotnews

Preambul la conflictul din Gaza. Versiune demo si animata. Pentru adulti.

Nihil Sine Video .

Consiliul de Securitate al ONU este ingrijorat de numarul victimelor din Gaza si cere incetarea focului

Consiliul de Securitate al ONU s-a declarat foarte ingrijorat de numarul tot mai mare de victime in conflictul din Gaza si a facut din nou apel pentru ca ostilitatile si inceteze imediat, informeaza AFP,.

SUA promit 47 de milioane de dolari civililor din Gaza

Civilii din Fasia Gaza ar urma sa primeasca un ajutor in valoare de 57 de milioane de dolari din partea SUA pentru a-i ajuta sa depaseasca daunele cauzate de conflictul dintre Israel si miscarea Hamas, a anuntat secretarul de stat american, John Kerry.

Hollande: Trebuie facut totul pentru a pune capat suferintelor populatiei din Gaza

Presedintele francez Francois Hollande a declarat luni ca trebuie facut totul pentru a pune capat imediat suferintei populatiei civile din Gaza, la finalul unei convorbiri telefonice cu secretarul general al.

Militarii ucrainieni raniti in conflictul din estul tarii ar putea fi tratati in spitalele romanesti

Militarii ucrainieni raniti in conflictul din estul Ucrainei ar putea fi tratati medical in spitalele din Romania, au declarat surse oficiale, conform MEDIAFAX. Guvernul a discutat, in sedinta.

REACTIE. UE putea sa faca mai mult in conflictul din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Uniunea Europeana trebuia sa faca mai mult in ceea ce priveste conflictul din Ucraina, spunand ca sanctiunile trebuia introduse de multa vreme, pentru a descuraja lejeritatea cu care Rusia.

Zborurile americane nu mai au restrictie catre Israel. FAA ridica interdictia

Agentia federala pentru aviatie din Statele Unite FAA) a ridicat interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura catre Israel, in contextul conflictelor cu Fasia Gaza, avertizand ca situatia este foarte instabila in zona, informeaza AFP.

Cea mai trista fotografie: Un astronaut vede conflictul din Fasia Gaza din spatiu

Pe masura ce luptele continua in Israel si in Gaza, astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale pot vedea semne ale conflictului din spatiu. Alexander Gerst, un astronaut german de la Agentia Spatiala Europeana, a postat fotografii pe Facebook si pe Twitter in care arata conflictul vazut din spatiu, noteaza Space. com.

VIDEO Conflictul din Gaza are consecinte grave si in sport. Mai multi jucatori ai lui Maccabi Haifa au fost batuti crunt de cativa palestinieni

In timpul partidei amicale dintre Lille si Maccabi Haifa, mai multi palestinieni au patruns pe teren si i-au luat la bataie pe jucatorii israelieni, pe fondul razboiului din Fasia Gaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )