Libnet.ro
UNICEF

07:30

Zborurile americane nu mai au restrictie catre Israel. FAA ridica interdictia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zborurile americane nu mai au restrictie catre Israel. FAA ridica interdictia

Agentia federala pentru aviatie din Statele Unite FAA) a ridicat interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura catre Israel, in contextul conflictelor cu Fasia Gaza, avertizand ca situatia este foarte instabila in zona, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Agentia federala a aviatiei americane a ridicat interdictia de zbor catre Israel

Agentia federala a aviatiei americane FAA) a ridicat interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura catre Israel, care fusese prelungita aseara cu inca 24 de ore, dar a avertizat ca situatia este foarte instabila pe plan local, relateaza AFP.

Agentia federala pentru aviatie din SUA a ridicat interdictia de zbor catre Israel

Agentia federala pentru aviatie din SUA FAA) a ridicat interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura catre Israel, informeaza AFP, citata de Mediafax. Cu toate acestea, FAA a avertizat ca situatia in.

Agentia federala a aviatiei americane a ridicat interdictia de zbor catre Israel

Interdictia impusa companiilor aeriene de a zbura spre Israel a fost ridicata, miercuri seara, de catre Agentia federala a aviatiei americane FAA). FAA a ridicat restrictiile privind zborurile americane.

Fostul primar al New York-ului sfideaza suspendarea zborurilor catre Israel

Zborurile companiilor aeriene americane sunt interzise catre si de pe aeroportul international Ben Gurion din Tel Aviv timp de 24 de ore, potrivit Agentiei federale pentru aviatie FAA).

Conflictul din Fasia Gaza: Ostilitatile continua miercuri, companiile aeriene si-au anulat zborurile catre Israel/ Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului

Ostilitatile intre Hamas si Israel, soldate deja cu cel putin 639 de morti in randul palestinienilor si 31 in randul israelienilor incepand cu 8 iulie, au continuat miercuri dimineata, in pofida apelului ferm transmis de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, de incetare a confruntarilor, fortand totodata marile companii aeriene sa-si anuleze zborurile catre Tel Aviv, relateaza AFP. ---------------Ora 23. 00 Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului cu Israelul in Fasia Gaza inainte de o ridicare a blocadei impuse de ani de zile enclavei palestiniene, scrie AFP. Ora 20. 00 ONU lanseaza o ancheta asupra ofensivei israeliene din Fasia Gaza.

LIVETEXT Conflictul din Gaza. SUA ridica interdictia de zbor catre Israel. Secretarul american de stat: Am facut cativa pasi pentru incetarea focului in Gaza

Pierderile economice ale Israelului din cauza razboiului din Gaza se mai tempereaza joi, odata cu ridicarea interdictiei SUA impusa companiilor aeriene de a zbura spre Tel Aviv, scrie Reuters. In acelasi timp, violentele care se extind in Fasia Gaza au ridicat la 700 numarul mortilor palestinieni.

Fostul primar al New York-ului Michael Bloomberg sfideaza suspendarea zborurilor catre Israel, anuntand ca va lua un avion spre Tel Aviv

Fostul primar al orasului New YorkMichael Bloomberg soldiarizeaza cuIsraelul si anunta ca va lua un avion spre Tel Aviv, in ciuda suspendarilor zborurilor catre statul evreu, scrie CBS. Miliardarul.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )