Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agentiile de turism, in vizorul Consiliului Concurentei. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Agentiile de turism, in vizorul Consiliului Concurentei. Care este motivul

Consiliul Concurentei a declansat o ancheta, sub suspiciunea ca agentiile de turism isi coordoneaza politicile comerciale pentru a impune un pret minim de vanzare a produselor turistice si a pachetelor de servicii, incepand cu anul 2013. continuă pe România Liberă

Cehii vor ca tara lor sa-si schimbe numele: Care este motivul pentru care au facut demersul la ONU

Cehii vor ca tara lor sa-si schimbe numele. Autoritatile locale spun ca s-au saturat sa vada numele oficial al tarii, si anume Republica Ceha, scurtat in strainatate in mod haotic si deseori.

Un inginer american si un grup nuclear chinez, urmariti penal in SUA. Care este motivul

Un inginer american specializat in domeniul nuclear si grupul public chinez General Nuclear Power Co. CGN) au fost inculpati, joi, de justitia americana pentru asociere ilegala, cu scopul de a dezvolta si produce substante nucleare in afara SUA.

Ancheta a Consiliului Concurentei: Agentiile de turism, suspectate ca fixeaza preturi minime la pachetele turistice

Consiliul Concurentei investigheaza o posbila incalcare a regulilor de concurenta pe piata comercializarii produselor turistice si a pachetelor de servicii turistice prin agentii de turism.

UPDATE Consiliul Concurentei a inceput o investigatie in domeniul turismului, fiind suspectate intelegeri intre agentiile de turism

Consiliul Concurentei a declansat prima investigatie in urma unor informatii primite printr-o sesizare anonima inregistrata pe Platforma avertizorilor de concurenta. Investigatia are ca obiect o posbila incalcare a regulilor de concurenta pe piata comercializarii produselor turistice si/sau pachetelor de servicii turistice prin agentii de turism, informeaza Consiliul Concurentei. UPDATE Surse din piata au precizat pentru HotNews. ro ca inspectiile inopinate au fost facute la sediul ANAT asociatia patronala a agentiilor de turism din Romania) si la agentii din boardul ANAT si nu numai, atat din Bucuresti cat si din tara. Printre agentiile verificate se numara: Paralela 45, Paravion, Eximtur, Christian Tour, Perfect Tour, Happy Tour, Danubius Travel, Europabus, Mareea, Amarino, Eurolines, Klever Travel.

O noua extragere pentru loteria bonurilor. Care este valoarea premiului

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 martie 2016 este programata duminica seara, si are un fond de premiere de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100.

Monica Macovei: L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care inca mai viseaza la perioada legionara. Este o nominalizare care este penibila, jignitoare pentru noi, pentru electorat

Monica Macovei a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca propunerea PNL pentru functia de primar general al Capitalei, Marian Munteanu, este una penibila,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )