Libnet.ro
UNICEF

07:00

Agnieszka Radwanska: Simona Halep are un sezon incredibil. Abia astept sa o intalnesc din nou

B1 B1,
Agnieszka Radwanska: Simona Halep are un sezon incredibil. Abia astept sa o intalnesc din nou

Jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, s-a aratat impresionata de modul in care a jucat Simona Halep pana acum, in turneul de la Indian Wells, aratand ca romanca are un sezon incredibil. continuă pe B1

Agnieszka Radwanska: Simona Halep are un sezon incredibil. Abia astept sa o intalnesc din no

Jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, s-a aratat impresionata de modul in care a jucat Simona Halep pana acum, in turneul de la Indian Wells, aratand ca romanca are un sezon incredibil.

UPDATE: Simona Halep, numarul 6 mondial! S-a calificat in sferturi la Indian Wells.

UPDATE: Simona Halep are asigurat locul 6 mondial, cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de o romanca, incepand de saptamana viitoare, in urma calificarii sale in sferturile Indian Wells. Romanca are acum deschis drumul spre locul 5 mondial, daca va reusi sa o surclaseze in competitie si pe Jelena Jankovici. Petra Kvitova, care era una dintre contracandidatele in cursa pentru locul 5, a fost eliminata in optimi de Cibulkova. Iar in aceste conditii Halep va urca o pozitie in clasament .

Simona Halep vs. Agnieszka Radwanska in semifinalele Indian Wells/ Halep va urca pe locul 5 mondial incepand de luni

Simona Halep va urca de pe locul 7 pe 5 in clasamentul WTA care va fi dat publicitatii luni, in urma rezultatelor inregistrate la turneul de la Indian Wells, unde a ajuns in semifinale va juca impotriva polonzei Agnieszka Radwanska). Aceasta nu va fi doar cea mai buna clasare a sa, ci si cel mai bun loc ocupat de o jucatoare romana de tenis in ierarhia profesionista, noteaza Agerpres.

Agnieszka Radwanska despre Simona Halep, adversara sa din semifinalele Indian Wells

Simona Halep 7 WTA) se va duela pentru calificarea in ultimul act la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska 3 WTA).

Clasamentul WTA: Simona Halep se metine pe locul 7

Simona Halep se metine pe locul sapte in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii in cursul zilei de luni. Sportiva din Romania a acumulat 4435 de puncte. Lider ramane Serena Williams 12600), urmata de Na Li 6795) si Agnieszka Radwanska 5705).

Ilie Nastase: Simona Halep, daca prinde o forma buna la turneele de Grand Slam, are sansa la primul loc mondial

Simona Halep le-a batut pe toate adversarele din lume si ar trebui nu sa se cramponeze de Serena, ci sa spuna ca numai pe ea vrea sa o bata de acum inainte, crede fostul tensimen Ilie Nastase. Daca Halep.

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Probabil este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam/ Ar trebui sa aiba pe langa ea pe cineva care sa stie mai mult tenis decat ea

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, joi, ca probabil Simona Halep, jucatoare romana cel mai bine clasata in ierarhia WTA 7), este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam, dar ca are nevoie de cineva care stie mai mult tenis decat ea.

TIMELINE Cum a ajuns Simona Halep in elita tenisului. Momentele esentiale ale carierei, de la debutul in Galati, la semifinala Indian Wells

Acum aproape opt ani, Simona Halep debuta in tenisul profesionist intr-un turneu ITF la Galati, unde castiga primul meci, primul punct WTA si primii bani: 196 de dolari. Azi, la 22 de ani, Simona Halep este intre primele 5 jucatoare la nivel mondial si primeste atentia intregii lumi. HotNews. ro va propune o cronologie in format interactiv a carierei Simonei Halep, cea care spune cu zambetul pe buze ca se bucura de tenis si se bate pentru fiecare minge.

Indian Wells: Simona Halep, calificare cu emotii in sferturi dupa o revenire superba cu Eugenie Bouchard (6-2, 1-6, 6-4)

Simona Halep cap de serie numarul sase) s-a calificat, marti, in sferturile turneului de la Indian Wells, dupa o partida foarte dificila cu Eugenie Bouchard, din Canada favorita 18). Simona a zburdat in primul set 6-2), dar a fost de nerecunoscut in al doilea pierdut cu 6-1). In decisiv, Halep a fost puternica din puncte de vedere mental atunci cand condusa cu 4-3 cu break) a avut capacitatea de a reveni si de a se impune cu 6-4. UPDATE: In sferturi, Simona Halep o va intalni pe Casey Dellacqua venita din calificari, locul 87 WTA, din Australia).

VIDEO Simona Halep despre avantajele celebritatii: Am ajuns sa fiu recunoscuta peste tot, chiar si cand parchez masina / Citiva copii mi-au spus ca s-au apucat de tenis datorita mie

Simona Halep a declarat intr-un scurt interviu pentru site-ul oficial WTA ca rezultatele excelente din ultimul an i-au adus recunoastere unanima si a povestit ca a ajuns sa beneficieze de faima si cind cauta loc de parcare. Citiva copii mi-au spus ca s-au apucat de tenis datorita mie, si sper ca tot mai multi sa faca acest lucru daca voi avea rezultate bune, a mai spus Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )