Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE: Simona Halep, numarul 6 mondial! S-a calificat in sferturi la Indian Wells.

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Simona Halep, numarul 6 mondial! S-a calificat in sferturi la Indian Wells.

UPDATE: Simona Halep are asigurat locul 6 mondial, cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de o romanca, incepand de saptamana viitoare, in urma calificarii sale in sferturile Indian Wells. Romanca are acum deschis drumul spre locul 5 mondial, daca va reusi sa o surclaseze in competitie si pe Jelena Jankovici. Petra Kvitova, care era una dintre contracandidatele in cursa pentru locul 5, a fost eliminata in optimi de Cibulkova. Iar in aceste conditii Halep va urca o pozitie in clasament . continuă pe România Liberă

Dragomir crede in potentialul Simonei Halep: Poate ajunge numarul 1 mondial.

Ruxandra Dragomir, fostul presedinte al FR de Tenis, a declarat ca Simona Halep are puterea de a ajunge numarul 1 in lume. Dragomir a participat la o lansare de carte la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, conform Mediafax. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir Ilie, numarul 15 WTA in 1997, a declarat, miercuri, ca jucatoarea Simona Halep poate ajunge pe prima pozitie in ierarhia mondiala. Are nevoie de un titlu de Grand Slam, pentru palmaresul ei, insa .

Indian Wells: Simona Halep, calificare cu emotii in sferturi dupa o revenire superba cu Eugenie Bouchard (6-2, 1-6, 6-4)

Simona Halep cap de serie numarul sase) s-a calificat, marti, in sferturile turneului de la Indian Wells, dupa o partida foarte dificila cu Eugenie Bouchard, din Canada favorita 18). Simona a zburdat in primul set 6-2), dar a fost de nerecunoscut in al doilea pierdut cu 6-1). In decisiv, Halep a fost puternica din puncte de vedere mental atunci cand condusa cu 4-3 cu break) a avut capacitatea de a reveni si de a se impune cu 6-4. UPDATE: In sferturi, Simona Halep o va intalni pe Casey Dellacqua venita din calificari, locul 87 WTA, din Australia).

Premiera pentru tenisul feminin romanesc: Simona Halep va urca de luni pe locul 5 sau pe locul 6 mondial

Simona Halep va urca de luni pe locul 5 sau pe locul 6 mondial. Este cea mai buna clasare pe care a obtinut-o vreodata o jucatoare romanca de tenis profesionist. Halep va atinge aceasta performanta dupa ce.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells. Mai aproape de locul 5 mondial!.

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile turneului Premier 5 de la Indian Wells. Romanca a trecut in trei seturi de canadianca Eugenie Bouchard, scor 6-2, 1-6, 6-4. Eugenie Bouchard a avut nu mai putin de 7 asi, spre deosebire de doar 2 ai Simonei. Totusi fata de cele 3 duble greseli ale romancei, Bouchard a avut 6. In sferturile competitiei Halep va juca impotriva castigatoarei din partida Casey Dellacqua Australia, 78 WTA), care a trecut de Roberta Vinci cap de serie 13) in turul .

Simona Halep, in semifinale la Indian Wells! Victorie categorica impotriva lui Dellacqua.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneul Premier de la Indian Wells, dupa ce a trecut de tenismena Casey Dellacqua, din Australia, in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2. Halep cap de serie nr. 6) a avut un meci frumos in care i-au reusit cam toate loviturile impotriva australiencei, nelasandu-i acesteaia nicio sansa. In prezent locul 7 mondial, Halep a avut un adversar mai usor decat in meciurile precedente, fiind clara diferenta de clasa, pe teren, intre cele doua jucatoare.

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, dupa o ora si 57 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), a 26-a favorita a competitiei si pozitia 28 in ierarhia mondiala. In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe .

RECORD: Simona Halep va urca de saptamana viitoare pe locul 5 sau 6 WTA

Simona Halep va ocupa, incepand de luni, locul 5 sau 6 mondial, o performanta ce nu a mai fost reusita de nicio jucatoare de tenis din Romania de la crearea ierarhiei WTA, in noiembrie 1975.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), potrivit Mediafax. Halep a invins-o, in optimile de finala, cu scorul de 6.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari, informeaza site-ul oficial al.

Tenis. Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari,.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )