Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dragomir crede in potentialul Simonei Halep: Poate ajunge numarul 1 mondial.

România Liberă România Liberă,
Dragomir crede in potentialul Simonei Halep: Poate ajunge numarul 1 mondial.

Ruxandra Dragomir, fostul presedinte al FR de Tenis, a declarat ca Simona Halep are puterea de a ajunge numarul 1 in lume. Dragomir a participat la o lansare de carte la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, conform Mediafax. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir Ilie, numarul 15 WTA in 1997, a declarat, miercuri, ca jucatoarea Simona Halep poate ajunge pe prima pozitie in ierarhia mondiala. Are nevoie de un titlu de Grand Slam, pentru palmaresul ei, insa . continuă pe România Liberă

Halep poate ajunge numarul unu mondial

Afirmatia ii apartine Ruxandrei Dragomir, fosta jucatoare de top 50 mondial si presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

Cine este Casey Dellacqua, obstacolul Simonei Halep catre semifinalele de la Indian Wells

La scurt timp dupa victoria de marti, in fata Eugeniei Bouchard 19 WTA), Simona Halep 7 WTA) si-a aflat adversara din sferturile de finala de la Indian Wells: Casey Dellacqua 78 WTA), care a obtinut calificarea din oficiu. Confruntarea dintre Halep si Dellacqua va avea loc miercuri seara, dupa ora 22.

Simona Halep: Poate in turul urmator o sa joc mai bine. Vreau sa vad cat de departe ajung

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), ca spera ca in turul urmator sa joace mai bine, romanca dorind sa ajunga cat mai departe in aceasta intrecere.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )