Libnet.ro
UNICEF

13:00

Halep poate ajunge numarul unu mondial

Online Sport Online Sport,
Halep poate ajunge numarul unu mondial

Afirmatia ii apartine Ruxandrei Dragomir, fosta jucatoare de top 50 mondial si presedinte al Federatiei Romane de Tenis. continuă pe Online Sport

Dragomir crede in potentialul Simonei Halep: Poate ajunge numarul 1 mondial.

Ruxandra Dragomir, fostul presedinte al FR de Tenis, a declarat ca Simona Halep are puterea de a ajunge numarul 1 in lume. Dragomir a participat la o lansare de carte la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, conform Mediafax. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir Ilie, numarul 15 WTA in 1997, a declarat, miercuri, ca jucatoarea Simona Halep poate ajunge pe prima pozitie in ierarhia mondiala. Are nevoie de un titlu de Grand Slam, pentru palmaresul ei, insa .

UPDATE: Simona Halep, numarul 6 mondial! S-a calificat in sferturi la Indian Wells.

UPDATE: Simona Halep are asigurat locul 6 mondial, cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de o romanca, incepand de saptamana viitoare, in urma calificarii sale in sferturile Indian Wells. Romanca are acum deschis drumul spre locul 5 mondial, daca va reusi sa o surclaseze in competitie si pe Jelena Jankovici. Petra Kvitova, care era una dintre contracandidatele in cursa pentru locul 5, a fost eliminata in optimi de Cibulkova. Iar in aceste conditii Halep va urca o pozitie in clasament .

Simona Halep: Poate in turul urmator o sa joc mai bine. Vreau sa vad cat de departe ajung

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), ca spera ca in turul urmator sa joace mai bine, romanca dorind sa ajunga cat mai departe in aceasta intrecere.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )