Libnet.ro
UNICEF

11:00

RECORD: Simona Halep va urca de saptamana viitoare pe locul 5 sau 6 WTA

Hotnews Hotnews,
 RECORD: Simona Halep va urca de saptamana viitoare pe locul 5 sau 6 WTA

Simona Halep va ocupa, incepand de luni, locul 5 sau 6 mondial, o performanta ce nu a mai fost reusita de nicio jucatoare de tenis din Romania de la crearea ierarhiei WTA, in noiembrie 1975. continuă pe Hotnews

Clasamentul WTA: Simona Halep se metine pe locul 7

Simona Halep se metine pe locul sapte in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii in cursul zilei de luni. Sportiva din Romania a acumulat 4435 de puncte. Lider ramane Serena Williams 12600), urmata de Na Li 6795) si Agnieszka Radwanska 5705).

Premiera pentru tenisul feminin romanesc: Simona Halep va urca de luni pe locul 5 sau pe locul 6 mondial

Simona Halep va urca de luni pe locul 5 sau pe locul 6 mondial. Este cea mai buna clasare pe care a obtinut-o vreodata o jucatoare romanca de tenis profesionist. Halep va atinge aceasta performanta dupa ce.

UPDATE: Simona Halep, numarul 6 mondial! S-a calificat in sferturi la Indian Wells.

UPDATE: Simona Halep are asigurat locul 6 mondial, cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de o romanca, incepand de saptamana viitoare, in urma calificarii sale in sferturile Indian Wells. Romanca are acum deschis drumul spre locul 5 mondial, daca va reusi sa o surclaseze in competitie si pe Jelena Jankovici. Petra Kvitova, care era una dintre contracandidatele in cursa pentru locul 5, a fost eliminata in optimi de Cibulkova. Iar in aceste conditii Halep va urca o pozitie in clasament .

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells. Mai aproape de locul 5 mondial!.

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile turneului Premier 5 de la Indian Wells. Romanca a trecut in trei seturi de canadianca Eugenie Bouchard, scor 6-2, 1-6, 6-4. Eugenie Bouchard a avut nu mai putin de 7 asi, spre deosebire de doar 2 ai Simonei. Totusi fata de cele 3 duble greseli ale romancei, Bouchard a avut 6. In sferturile competitiei Halep va juca impotriva castigatoarei din partida Casey Dellacqua Australia, 78 WTA), care a trecut de Roberta Vinci cap de serie 13) in turul .

Indian Wells: Simona Halep, calificare cu emotii in sferturi dupa o revenire superba cu Eugenie Bouchard (6-2, 1-6, 6-4)

Simona Halep cap de serie numarul sase) s-a calificat, marti, in sferturile turneului de la Indian Wells, dupa o partida foarte dificila cu Eugenie Bouchard, din Canada favorita 18). Simona a zburdat in primul set 6-2), dar a fost de nerecunoscut in al doilea pierdut cu 6-1). In decisiv, Halep a fost puternica din puncte de vedere mental atunci cand condusa cu 4-3 cu break) a avut capacitatea de a reveni si de a se impune cu 6-4. UPDATE: In sferturi, Simona Halep o va intalni pe Casey Dellacqua venita din calificari, locul 87 WTA, din Australia).

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, dupa o ora si 57 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), a 26-a favorita a competitiei si pozitia 28 in ierarhia mondiala. In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe .

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa o victorie categorica cu Casey Dellacqua (6-2, 6-2)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Indian Wells, dupa ce a dispus, scor 6-2, 6-2, de Casey Dellacqua, locul 78 WTA - sportiva venita din calificari. Partida a curs intr-o singura directie, Halep fiind in mod evident cu cel putin o clasa pentru adversara. Demn de mentionat este faptul ca partida a durat doar o ora.

Simona Halep, in semifinale la Indian Wells! Victorie categorica impotriva lui Dellacqua.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneul Premier de la Indian Wells, dupa ce a trecut de tenismena Casey Dellacqua, din Australia, in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2. Halep cap de serie nr. 6) a avut un meci frumos in care i-au reusit cam toate loviturile impotriva australiencei, nelasandu-i acesteaia nicio sansa. In prezent locul 7 mondial, Halep a avut un adversar mai usor decat in meciurile precedente, fiind clara diferenta de clasa, pe teren, intre cele doua jucatoare.

Cine este Casey Dellacqua, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells (miercuri, ora 22:00)

Simona Halep o va intalni in sferturile de la Indian Wells pe Casey Dellacqua, jucatoare venita din calificari - locul 78 WTA. Disputa va avea loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi in direct pe Dolcesport si Livescore pe HotNews. ro. Intra in material pentru a vedea o prezentare a adversarei Simonei Halep.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), potrivit Mediafax. Halep a invins-o, in optimile de finala, cu scorul de 6.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )