Libnet.ro
UNICEF

09:00

Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost retinut pentru 24 de ore (VIDEO)

B1 B1,
Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost retinut pentru 24 de ore (VIDEO)

Solistul Adrian Enache este in stare de soc. Fiica sa de numai 17 ani a fost atacata de un barbat care a incercat sa o violeze in scara blocului in care locuia. Minora a ajuns la spital cu mai multe rani pe. continuă pe B1

Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost retinut pentru 24 de ore

Solistul Adrian Enache este in stare de soc. Fiica sa de numai 17 ani a fost atacata de un barbat care a incercat sa o violeze in scara blocului in care locuia. Minora a ajuns la spital cu mai multe rani pe.

UPDATE: Barbatul care a agresat-o pe fiica lui Adrian Enache a fost ARESTAT

UPDATE: Barbatul care a agresat-o pe fiica artistului Adrian Enache a fost arestat. ---Barbatul care a agresat-o pe fiica artistului Adrian Enache a fost retinut pentru 24 de ore. Atacul a avut loc in cursul.

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, injunghiata in scara blocului. Atacatorul a fost retinut de politie

Fiica lui Adrian Enache, Diana, a fost injunghiata sambata dimineata in jurul orei sase in scara blocului. Fata a dusa de urgenta la spital, unde se afla sub supravegherea medicilor, iar atacatorul a fost prins sambata seara de politie.

Fata lui Adrian Enache, injunghiata de paznicul blocului, care a incercat sa o violeze (VIDEO)

Scandal in lumea mondena. Fiica artistului Adrian Enache, in varsta de 17 ani, a fost agresata de un barbat. Sambata dimineata, in jurul orei 6. 00, tanara a fost injughiata chiar in blocul in care.

Fiica lui Adrian Enache, atacata cu un briceag de paznicul blocului

Fiica lui Adrian Enache a fost atacata, sambata, de paznicul blocului in care locuieste tatal ei, informeaza Mediafax.

Instructor auto retinut pentru trafic de influenta

Un instructor auto din Bucuresti, George Popa, a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta, anchetatorii descoperind ca in ultimii trei ani acesta a luat spaga mii de euro pentru a aranja examenele de obtinerea permiselor auto pentru trei persoane.

Director din cadrul CJ Caras-Severin, retinut pentru luare de mita

Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost retinut de catre procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant, miercuri, in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro solicita and ti in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential.

Sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru atribuirea de contracte in mod preferential, a fost retinut de procurorii DNA, informeaza Mediafax.

Seful de directie din CJ Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru atribuirea de contracte in mod preferential, a fost retinut de procurorii DNA.

Seful de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )