Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Hotnews Hotnews,
 Sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru atribuirea de contracte in mod preferential, a fost retinut de procurorii DNA, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Seful de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru.

Sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins de procurorii DNA in timp ce lua mita

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost prins in flagrant, miercuri, in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro solicitati in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential.

Seful de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin prins cand lua mita a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea mita, a fost retinut de procurorii DNA. Roseti a.

Un sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost prins in flagrant, miercuri, in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de.

Seful de directie din CJ Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru atribuirea de contracte in mod preferential, a fost retinut de procurorii DNA.

Director din cadrul CJ Caras-Severin, retinut pentru luare de mita

Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost retinut de catre procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant, miercuri, in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro solicita and ti in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential.

Caz de luare de mita in Caras-Severin: director CJ, retinut de DNA

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea o transa de 9. 000 de lei din suma totala de 8. 000 de euro ceruta, in.

Subiectele Zilei: De ce au ajuns romanii tintele discursului xenofob si cum arata de fapt imigrantul roman din UK si Franta; Sef din Consiliul Judetean prins de DNA in flagrant cu mita; Misterul inscrisurilor care au pus pe jar Securitatea din Tulcea in

Judecatorul Mircea Moldovan, judecat alaturi de Dan Adamescu, vrea sa demisioneze din magistratura. Judecatorul Mircea Moldovan de la Tribunalul. Primaria Constanta investeste in care alegorice. Sambata, 5 iulie, are loc primul spectacol din Carnavalul Mamaia 2014. In premiera, Primaria Constanta va avea.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 CARAS-SEVERIN. Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO

Rezultatele finale la Capacitate 2014 Caras-Severin au fost afisate astazi pe site-ul edu. ro. Repartizarea computerizata a elevilor in invatamantul liceal va avea loc pe 15 iulie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )