Libnet.ro
UNICEF

13:00

Caz de luare de mita in Caras-Severin: director CJ, retinut de DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Caz de luare de mita in Caras-Severin: director CJ, retinut de DNA

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea o transa de 9. 000 de lei din suma totala de 8. 000 de euro ceruta, in. continuă pe Wall-Street Ro

Sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins de procurorii DNA in timp ce lua mita

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost prins in flagrant, miercuri, in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro solicitati in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential.

Director din cadrul CJ Caras-Severin, retinut pentru luare de mita

Seful Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, a fost retinut de catre procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant, miercuri, in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro solicita and ti in schimbul atribuirii de contracte in mod preferential.

Sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru atribuirea de contracte in mod preferential, a fost retinut de procurorii DNA, informeaza Mediafax.

Seful de directie din CJ Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru atribuirea de contracte in mod preferential, a fost retinut de procurorii DNA.

Seful de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin prins cand lua mita a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea mita, a fost retinut de procurorii DNA. Roseti a.

Seful de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, prins cand lua mita, a fost retinut

Seful Directiei de administrare a domeniului public si privat din Consiliul Judetean Caras-Severin, Ianas Roseti, prins in flagrant in timp ce primea 9. 000 de lei dintr-un total de 8. 000 de euro ceruti pentru.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 CARAS-SEVERIN. Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO

Rezultatele finale la Capacitate 2014 Caras-Severin au fost afisate astazi pe site-ul edu. ro. Repartizarea computerizata a elevilor in invatamantul liceal va avea loc pe 15 iulie.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )