Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alba Iulia: Un tanar a fost amendat dupa ce a intrat in incinta unei institutii publice sa adune melci

România Liberă România Liberă,
Alba Iulia: Un tanar a fost amendat dupa ce a intrat in incinta unei institutii publice sa adune melci

Un tanar din Alba Iulia a primit o amenda de 500 de lei, dupa ce a intrat ilegal in curtea unei institutii publice din zona Cetatii Alba Carolina, sa adune melci. El a afirmat ca dorea sa ii pregateasca o delicatesa culinara prietenei sale. continuă pe România Liberă

Alba Iulia: Un tanar, amendat cu 500 de lei dupa ce a vrut sa adune melci din curtea unei institutii

Un tanar din Alba Iulia a intrat ilegal in perimetrul unei institutii publice din zona Cetatii Alba Carolina pentru a lua melci. Barbatul a primit o abenda in valoare de 500 de lei, potrivit Agerp.

Un tanar din Cluj Napoca si-a pus capat zilelor intr-o pensiune din Alba Iulia

Dupa primele cercetari, politistii din Alba Iulia avanseaza ipoteza sinuciderii. Cauza exacta a mortii va fi stabilita in urma necropsiei.

Un candidat plange in fata Primariei Alba Iulia pentru ca nu a reusit sa se insscrie in cursa pentru functia de primar VIDEO

Un candidat la Primaria Alba Iulia a plans pe scarile din fata institutiei pentru ca nu a reusit sa isi inregistreze oficial candidatura. Interpretul de muzica rock Dan Tudor a acuzat reprezentantii Biroului Electoral Municipal ca l-au dezinformat in legatura cu numarul semnaturilor de care are nevoie. El a adunat 600 si avea nevoie de cel putin 1. 000 pentru a putea candida.

Jurnalista olandeza de origine turca Ebru Umar, arestata pentru insultarea lui Recep Tayyip Erdogan, a fost eliberata dupa cateva ore

Jurnalista olandeza de origine turca Ebru Umar, care fusese retinuta de politia turca in noaptea de sambata spre duminica la domiciliul sau din statiunea turca Kusadasi pe motiv ca l-a insultat pe presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, a fost eliberata dupa cateva ore, anunta AFP.

Scandal in Muntii Apuseni: Mai multi motociclisti au fost amendati dupa o cursa intr-o arie protejata (VIDEO)

Un concurs de motociclete a incins spiritele intre ecologisti, localnicii dintr-o arie protejata din Muntii Apuseni si iubitorii de adrenalina. Uriasul scandal a izbucnit dupa ce 150 de motociclisti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )