Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un tanar din Cluj Napoca si-a pus capat zilelor intr-o pensiune din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Un tanar din Cluj Napoca si-a pus capat zilelor intr-o pensiune din Alba Iulia

Dupa primele cercetari, politistii din Alba Iulia avanseaza ipoteza sinuciderii. Cauza exacta a mortii va fi stabilita in urma necropsiei. continuă pe Adevărul

Descoperire macabra intr-o pensiune din Alba Iulia

Un tanar de 31 de ani din Cluj-Napoca a fost gasit, vineri, decedat intr-o camera a unei pensiuni din municipiul Alba Iulia, varianta luata in calcul de anchetatori fiind sinuciderea. Surse.

Icoane din coji de oua, mestesugul unic al unui roman. Cum si-a transformat cosul de gunoi in sursa de inspiratie

Icoanele din coji de oua facute de Mircea Bodea, un fost ofiter din Cluj-Napoca, au ajuns in casele a peste o mie de oameni din toata lumea, din SUA pana-n Japonia. Pe unele dintre lucrarile sale sunt urme nevazute de fixativ de-al sotiei, nisip din Tara Sfanta si chiar din propria curte.

Scandal cu batai si injunghieri intre doua clanuri de romi la un targ auto din Cluj: 4 persoane au ajuns la spital, unde au continuat altercatia (VIDEO)

Patru oameni au fost injunghiati in timpul unei incaierari intre doua grupari de romi care a inceput in zona unei piete auto din Cluj, arata B1 TV. in aceasta.

Studenta irlandeza exmatriculata de la Facultatea de Medicina din Cluj nu se multumeste cu 1.500 de euro daune si va solicita 100.000 de euro

Studenta irlandeza, Yasmine Dakik, care a dat in judecata Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj si a castigat in instanta a declarat ca va cere daune de 10.

INTERVIU Medaliatul olimpic la inot Razvan Florea: In 2011, atunci cand am pus capat carierei de inotator, m-am indreptat spre triatlon. Nu mi-am dorit sa elimin total sportul din viata mea

Razvan Florea a castigat 100 de titluri de campion al Romaniei si a obtinut mai bine de 293 de medalii, din care 77 in competitii internationale. Este singurul roman care a castigat o medalie olimpica pentru Romania la masculin. Retras din activitatea sportiva, Razvan si-a deschis la Constanta un bazin si o scoala de inot, conduce o afacere de echipamente sportive si anul acesta, in februarie, a fost ales unul dintre vicepresedintii Federatiei Romane de Triatlon, sport pe care il practica din placere si pe care il recomanda si tinerilor. De altfel, federatiaderuleaza programul Start Campioni la Triatlon,programul national de selectie si pregatire a tinerilor sportivi cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani, sustinut de catre La Fantana si desfasurat sub patronajul Ministerului Tineretului si Sportului, prin programul Pierre de Coubertin.

FOTO Cel mai important targ de carte din Transilvania a debutat la Cluj. Record de evenimente la editia din acest an

Targul de carte Gaudeamus Cluj-Napoca 2016, cel mai mare eveniment de profil din Transilvania se desfasoara incepand de miercuri si pana duminica in Piata Unirii din centrul orasului. Editia din acest an, a XVII-a, include peste 130 de evenimente, un record al manifestarii.

Alaptarea bebelusului la san, subminata de interese industriale. De ce este vitala relatia dintre mama si copil in primii ani

In tarile dezvoltate, in ultimele decenii s-a incercat subminarea procesului natural de alimentatie al copilului din interese industriale, fortandu-se inlocuirea laptelui de mama cu alte alimente, este de parere Marta Muresan, medic primar pediatru la Clinica Dominic Stanca din Cluj-Napoca si formatorul consultantilor in lactatie din Romania. Specialista ne-a explicat importanta alaptarii pana la varsta de 2 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )