Libnet.ro
UNICEF

09:00

Descoperire macabra intr-o pensiune din Alba Iulia

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra intr-o pensiune din Alba Iulia

Un tanar de 31 de ani din Cluj-Napoca a fost gasit, vineri, decedat intr-o camera a unei pensiuni din municipiul Alba Iulia, varianta luata in calcul de anchetatori fiind sinuciderea. Surse. continuă pe Antena3

Un jurnalist din Alba Iulia a fost luat la bataie de muncitorii de la un pod (VIDEO)

Un jurnalist din Alba Iulia a fost agresat, fizic si verbal, in timp ce incerca sa filmeze lucrarile la subtraversarea raului Mures. Catalin Cadan a fost impins si lovit de seful de.

Angajamentul cu organele de Securitate semnat de Marian Munteanu in 1988, aparut intr-o publicatie din anii 90 (DOVADA FOTO)

Intr-o publicatie din tulburii ani '90 apare un angajament de colaborator cu organele de Securitate semnat de liderul de atunci al studentilor, Marian Munteanu. in contextul candidaturii sale la.

VIDEO VIRAL: Doi necunoscuti improvizeaza un duet surprinzator la pian, intr-o gara din Paris

Ce se poate intampla atunci cand cineva amplaseaza un pian intr-o gara din Paris? Doi artisti din tari diferite si care nu se cunosc improvizeaza un duet surprinzator la pian.

Cantaretul Prince a murit. El a fost gasit intr-un lift din resedinta sa

Cantaretul american Prince, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis, a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa.

Doua masini au ars ca o torta intr-un cartier din Constanta (VIDEO)

Pericol de explozie noaptea trecuta la Constanta. Un incendiu puternic a distrus complet doua autoturisme si a avariat alte doua, arata B1 TV. Masinile se aflau parcate in apropierea unei benzinarii din.

Basorelief cu chipul fostului primar, intr-o comuna din Vrancea: Satenii din Gologanu ii datoreaza fostului primar schimbarea la fata a localitatii

Omagiu adus unui fost primar de comuna din judetul Vrancea. Un basoelief de 60 / 70 de centimetri care-l infatiseaza pe edilul decedat in urma cu patru luni va fi dezvelit duminica, in cadrul un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )