Libnet.ro
UNICEF

11:00

Basorelief cu chipul fostului primar, intr-o comuna din Vrancea: Satenii din Gologanu ii datoreaza fostului primar schimbarea la fata a localitatii

B1 B1,
Basorelief cu chipul fostului primar, intr-o comuna din Vrancea: Satenii din Gologanu ii datoreaza fostului primar schimbarea la fata a localitatii

Omagiu adus unui fost primar de comuna din judetul Vrancea. Un basoelief de 60 / 70 de centimetri care-l infatiseaza pe edilul decedat in urma cu patru luni va fi dezvelit duminica, in cadrul un. continuă pe B1

Autoritatile din Lopatari se plang ca nu mai pot atrage fonduri externe din cauza fostului primar

O comuna din zona de munte a Buzaului este condamnata la stagnare, pentru ca nu poate accesa fonduri externe. Primaria Lopatari, o comuna cu potential turistic, pe raza careia se afla rezervatia Focul Viu, dar si de dezvoltare in industria lemnului, se afla in imposibilitatea de a face investitii in infrastructura intrucat nu poate atrage bani europeni. Totul se trage de la un contract dubios derulat de vechea administratie.

Angajamentul cu organele de Securitate semnat de Marian Munteanu in 1988, aparut intr-o publicatie din anii 90 (DOVADA FOTO)

Intr-o publicatie din tulburii ani '90 apare un angajament de colaborator cu organele de Securitate semnat de liderul de atunci al studentilor, Marian Munteanu. in contextul candidaturii sale la.

VIDEO VIRAL: Doi necunoscuti improvizeaza un duet surprinzator la pian, intr-o gara din Paris

Ce se poate intampla atunci cand cineva amplaseaza un pian intr-o gara din Paris? Doi artisti din tari diferite si care nu se cunosc improvizeaza un duet surprinzator la pian.

Doua masini au ars ca o torta intr-un cartier din Constanta (VIDEO)

Pericol de explozie noaptea trecuta la Constanta. Un incendiu puternic a distrus complet doua autoturisme si a avariat alte doua, arata B1 TV. Masinile se aflau parcate in apropierea unei benzinarii din.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )