Libnet.ro
UNICEF

11:00

Angajamentul cu organele de Securitate semnat de Marian Munteanu in 1988, aparut intr-o publicatie din anii 90 (DOVADA FOTO)

B1 B1,
Angajamentul cu organele de Securitate semnat de Marian Munteanu in 1988, aparut intr-o publicatie din anii 90 (DOVADA FOTO)

Intr-o publicatie din tulburii ani '90 apare un angajament de colaborator cu organele de Securitate semnat de liderul de atunci al studentilor, Marian Munteanu. in contextul candidaturii sale la. continuă pe B1

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres.

Marian Munteanu, despre o declaratie de integritate propusa de Romania Curata: Nu recunosc oricui capacitatea si dreptul sa ma evalueze

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a declarat luni seara, intr-un interviu pentru B1, ca nu a semnat declaratia de integritate propusa de Romania Curata, argumentand ca nu recunoaste oricui capacitatea si dreptul sa il evalueze. Totodata, Munteanu a mai spus ca nu a semnat declaratia de integritate a PNL, desi saptamana trecuta afirma, dupa sedinta PNL Sector 1, ca ar fi semnat-o.

Marian Munteanu a declarat ca nu a semnat declaratia de integritate, dar o va face

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat pentru B1 TV ca nu a semnat declaratia de integritate, dar va face acest lucru si nu are nicio emotie. Nu, o sa o semnez.

Marian Munteanu: Nu am semnat declaratia de integritate, o voi semna

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate, scrie agerpres. ro. Nu, o sa o semnez. ) Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun.

Marian Munteanu, despre declaratia de integritate propusa de Romania Curata: Nu recunosc oricui dreptul sa ma evalueze

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu a declarat, luni, la B1, ca nu a semnat declaratia de integritate a PNL, desi saptamana trecuta, dupa sedinta PNL Sector 1, afirma ca a semnat, pe langa adeziunea la partid, si declaratia de integritate, obligatorie pentru toti candidatii formatiunii la locale si a adaugat, despre Alianta Romania Curata, ca nu recunoaste oricui dreptul de a fi evaluat.

Marian Munteanu: Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit a fi false. Eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri (VIDEO)

Marian Munteanu a declarat miercuri, la sediul PNL, ca nu exista lucruri care i-ar putea fi imputate. Declaratia sa vine in contextul in care au aparut informatii ca PNL il va inlocui cu un.

Dosar de Politician: Marian Munteanu este businessman din 1991, dar toate firmele sale au intrat in faliment (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre afacerile lui Marian Munteanu si ale fratelui sau, Bogdan Munteanu. Marian Muntenu, fosta propunere a PNL pentru Primaria.

EXCLUSIV Legatura lui Marian Munteanu cu Securitatea, avandu-l ca tinta pe Petre Tutea

In timp ce era student, Marian Munteanu, care si-a retras, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Capitalei din partea PNL, a facut parte din echipa care i-a fost alaturi lui Petre Tutea. Din pacate, prietenia lui Munteanu, dar si a celorlalti studenti din echipa sa cu batranul filosof nu a tinut decat cateva luni, pana cand Securitatea a intrat pe fir.

Marian Munteanu: Am consimtit sa imi retrag candidatura de la Primaria Capitalei. Sunt convins ca PNL va gasi o solutie pentru a pastra unitatea echipei (VIDEO)

Marian Munteanu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL, ca isi retrage candidatura de la functia de primar general al Capitalei. Munteanu a inceput prin a.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )