Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alegerea primarilor intr-un singur tur merge la Curtea Constitutionala

Antena3 Antena3,
Alegerea primarilor intr-un singur tur merge la Curtea Constitutionala

O instanta a Tribunalului Bucuresti a decis sambata sa admita o exceptie de neconstitutionalitate ridicata asupra a doua articole din Legea alegerilor locale, printre care si cel prin care s-a stabilit. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Alegerea primarilor intr-un singur tur merge la Curtea Constitutionala

O instanta a Tribunalului Bucuresti a decis sambata sa admita o exceptie de neconstitutionalitate ridicata asupra a doua articole din Legea alegerilor locale, printre care si cel prin care s-a stabilit alegerea primarilor intr-un singur tur. Ramane acum la latitudinea Curtii Constitutionale sa decida cand si cum va solutiona speta.

CCR va judeca alegerea primarilor intr-un singur tur. Sesizarea jurnalistului Liviu Avram a fost acceptata

Tribunalul Bucuresti a decis sa trimita catre Curtea Constitutionala sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind exceptia articolelor de lege referitoare la numarul necesar de semnaturi pentru un candidat.

CCR va judeca alegerea primarilor intr-un singur tur, sesizarea unui jurnalist a fost acceptata

Jurnalistul Liviu Avram a declarat, sambata, ca Tribunalul Bucuresti a decis transmiterea catre CCR a sesizarii sale privind exceptia articolelor din lege privind numarul necesar de semnaturi pentru un candidat independent si organizarea alegerilor.

Tribunalul Bucuresti a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare in privinta alegerilor locale intr-un singur tur. Autorul sesizarii este ziaristul Liviu Avram care si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei

O instanta a Tribunalului Bucuresti a decis sambata sa admita o exceptie de neconstitutionalitate ridicata asupra a doua articole din Legea alegerilor locale, printre care si cel prin care s-a stabilit alegerea primarilor intr-un singur tur, scrie Adevarul. Jurnalistul Liviu Avram a confirmat pentru HotNews ca el este autorul sesizarii si a declarat ca a a vrut sa arate ca oricat de mare ar fi o majoritate politica din Parlament aceasta trebuie sa se supuna justitiei.

Decizia Curtii de Apel: Alegerile locale se tin intr-un SINGUR tur. PNL face RECURS

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins, vineri, cererea PNL de anulare a hotararii de guvern care prevede organizarea alegerilor locale pe 5 iunie intr-un singur tur de scrutin.

Ramane un singur tur de scrutin la alegerile locale. Curtea de Apel a respins sesizarea PNL

Curtea de Apel a respins vineri sesizarea facuta de PNL in contencios administrativ privind organizarea alegerilor intr-un singur tur de scrutin, dupa ce liberalii au ridicat in instanta exceptie de neconstitutionalitate, cu intentia ca legea sa ajunga pe masa CCR. PNL va contesta decizia la Curtea Suprema, insa, potrivit avocatilor contactati de Adevarul, nu vor avea sorti de izbanda.

Jurnalistul Liviu Avram a sesizat Tribunalul Bucuresti cu privire la doua articole din Lega alegerilor locale. Sesizarea, trimisa la CCR

Jurnalistul Adevarul Liviu Avram a sesizat Tribunalul Bucuresti cu privire la doua articole din Legea alegerilor locale, printre care si cel care prevede alegerea primarilor intr-un singur tur. Astfel, judecatoarea Liminita Calciu de la Tribunalul Bucuresti a decis sa trimita sesizarea trimisa la Curtea Constitutionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )