Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alegeri ANTICIPATE in Grecia. Tsipras a DEMISIONAT

România Liberă România Liberă,
Alegeri ANTICIPATE in Grecia. Tsipras a DEMISIONAT

Premierul Alexis Tsipras va demisiona pana la data de 20 septembrie, cand in Grecia vor avea loc alegeri anticipate, potrivit Reuters. continuă pe România Liberă

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat demisia Guvernului si convocarea unor alegeri anticipate

Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce, informeaza B1 TV. Astfel, alegeri anticipate vor avea loc in luna septembrie. stire in curs de.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat demisia Guvernului si convocarea de alegeri anticipate (VIDEO)

Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce, informeaza B1 TV. Astfel, alegeri anticipate vor avea loc in luna septembrie. Grecii trebuie sa decida daca.

Erdogan: Turcia se indreapta rapid spre noi alegeri anticipate

Turcia se indreapta rapid spre noi alegeri anticipate si numai vointa poporului poate rupe un impas politic, dupa ce partidul de la conducere AK nu a reusit sa formeze un guvern de lucru, a declarat miercuri Recep Tayyip Erdogan, seful statului, potrivit Reuters.

Erdogan, dupa esecul negocierilor pentru formarea unui Guvern: Turcia se indreapta rapid spre alegeri anticipate

Turcia ar putea organiza alegeri anticipate dupa esecul negocierilor pentru formarea unui guvern de coalitie, a declarat miercuri seful statului, Recep Tayyip Erdogan.

Alexis Tsipras si-a anuntat demisia. Grecia va organiza alegeri anticipate

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce si convocarea de alegeri parlamentare, in contextul impasului politic.

CRIZA DIN GRECIA: Tsipras anunta demisia Guvernului. Urmeaza alegeri anticipate

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce si convocarea de alegeri parlamentare, in contextul impasului politic, potrivit Mediafax.

Surse: Tsipras probabil va demisiona pentru a permite organizarea de alegeri anticipate

Alexis Tsipras probabil va demisiona pentru a permite organizarea de alegeri parlamentare anticipate, informeaza La Repubblica, un cotidian din Italia care citeaza surse din cadrul Syriza. Postul public de televiziune.

Turcia, la un pas de alegeri anticipate - INFOGRAFIE

Partidul Dreptatii si Dezvoltarii AKP) a epuizat toate optiunile pentru formarea unui guvern de coalitie, astfel ca presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan probabil va convoca alegeri parlamentare anticipate, afirma prim-ministrul Ahmet Davutoglu, dupa esecul negocierilor cu Miscarea Nationalista MHP).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )