Libnet.ro
UNICEF

05:30

CRIZA DIN GRECIA: Tsipras anunta demisia Guvernului. Urmeaza alegeri anticipate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CRIZA DIN GRECIA: Tsipras anunta demisia Guvernului. Urmeaza alegeri anticipate

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce si convocarea de alegeri parlamentare, in contextul impasului politic, potrivit Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Angela Merkel avertizeaza ca problema refugiatilor ar putea fi o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza din Grecia

Cancelarul german, Angela Merkel, a condamnat duminica atacurile asupra unor centre pentru refugiati din Germania si a avertizat ca problema cererilor de azil s-ar putea doveni mai mare grava pentru Uniunea.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat demisia Guvernului si convocarea unor alegeri anticipate

Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce, informeaza B1 TV. Astfel, alegeri anticipate vor avea loc in luna septembrie. stire in curs de.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat demisia Guvernului si convocarea de alegeri anticipate (VIDEO)

Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce, informeaza B1 TV. Astfel, alegeri anticipate vor avea loc in luna septembrie. Grecii trebuie sa decida daca.

Angela Merkel afirma ca problema refugiatilor ar putea fi o provocare mai mare pentru UE decat criza din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel a condamnat duminica atacurile asupra unor centre pentru refugiati din Germania si a avertizat ca problema azilului ar putea deveni o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza financiara din Grecia, relateaza AFP in pagina electronica.

Alegeri ANTICIPATE in Grecia. Tsipras a DEMISIONAT

Premierul Alexis Tsipras va demisiona pana la data de 20 septembrie, cand in Grecia vor avea loc alegeri anticipate, potrivit Reuters.

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Guvernului sa mareasca si salariile profesorilor si ameninta cu proteste: Demnitarii si parlamentarii sunt favorizati, ne intrebam care sunt de fapt prioritatile politicienilor

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret saluta decizia Guvernului de a majora salariile in sistemul sanitar, din aceasta toamna, si cere ca de acelasi tratament sa beneficieze si angajatii din invatamant. Sindicalistii avertizeaza executivul ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )