Libnet.ro
UNICEF

13:00

ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Marian Munteanu despre ridicarea unei moschei la Bucuresti

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Marian Munteanu despre ridicarea unei moschei la Bucuresti

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca autoritatile romane trebuie sa trateze cu seriozitate. continuă pe Antena3

Ce spune Marian Munteanu despre construirea unei moschei in Bucuresti

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca autoritatile romane trebuie sa trateze cu seriozitate tema construirii unei moschei in Capitala, precizand ca trebuie sa fie gasita o solutie rationala in privinta ridicarii lacasului de cult.

Marian Munteanu, despre Corneliu Zelea Codreanu: Justitia romana spune ca NU a fost un criminal (...) Lucrurile sunt complicate

Candidatul Partidului National Liberal la Primaria Capitalie, Marian Munteanu, a vorbit intr-un interviu pentru Mediafax despre candidatura sa, despre calatoria din Statele Unite, dar si despre ce va face.

Marian Munteanu, despre declaratia de integritate propusa de Romania Curata: Nu recunosc oricui dreptul sa ma evalueze

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu a declarat, luni, la B1, ca nu a semnat declaratia de integritate a PNL, desi saptamana trecuta, dupa sedinta PNL Sector 1, afirma ca a semnat, pe langa adeziunea la partid, si declaratia de integritate, obligatorie pentru toti candidatii formatiunii la locale si a adaugat, despre Alianta Romania Curata, ca nu recunoaste oricui dreptul de a fi evaluat.

Marian Munteanu, despre o declaratie de integritate propusa de Romania Curata: Nu recunosc oricui capacitatea si dreptul sa ma evalueze

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a declarat luni seara, intr-un interviu pentru B1, ca nu a semnat declaratia de integritate propusa de Romania Curata, argumentand ca nu recunoaste oricui capacitatea si dreptul sa il evalueze. Totodata, Munteanu a mai spus ca nu a semnat declaratia de integritate a PNL, desi saptamana trecuta afirma, dupa sedinta PNL Sector 1, ca ar fi semnat-o.

Marian Munteanu, despre acuzatia ca ar fi facut comert cu arme: Eu in viata mea nu am facut comert cu nimic / Cu exceptia unor discutii politice, nu am avut niciun fel de alta colaborare cu Virgil Magureanu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sambata seara, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme. De asemenea, el a mai declarat ca intentia sa de a candida la Presedintie in anul 2000 s-a bazat pe un proiect politic propriu, pe care l-a prezentat mai multor partide mici, si a respins vreo colaborare de alt tip, in afara celei politice, cu fostul sef SRI Virgil Magureanu.

ALEGERI LOCALE 2016. Un greu al PSD, sustinut la Primaria Capitalei de partidul lui Vanghelie

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin ar urma sa candideze la Primaria Capitalei, sustinut de Marian Vanghelie, sub sigla Partidului Dreptatii Sociale, in timp ce primarul suspendat ar urma sa isi.

VIDEO-INTERIVIU Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1: Marian Munteanu este un om cu foarte mult curaj. Bucurestiul are nevoie de un om curajos care sa ia decizii transante / Vreau sa impun standarde de cost pentru spatiile verzi/ Far

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, este un caracter care a marcat istoria postdecembrista a Romaniei, cu mult curaj, iar Bucurestiul are nevoie de un primar foarte curajos care sa ia decizii transante in niste probleme extraordinar de dureroase, decizii pe care un alt fel de primar nu le-ar putea lua, a declarat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Nazare spune ca dreapta trebuie sa castige si ca in batalia de la sectorul 1 este dispus sa il sustina pe candidatul dreptei cotat cel mai bine in sondaje. Eu sunt dispus sa il sustin pe oricare dintre cei mentionati sau altii care se mai inscriu in cursa daca sunt in stare sa invinga PSD-ul, spune acesta.

Cartianu, amintiri cu Marian Munteanu: Inginera din comuna mi-a zis: Cu latosul ala te afisezi in Piata Universitatii? Ti-ai facut de ras parintii si satul!

Jurnalistul Grigore Cartianu a povestit cum s-a transformat Marian Munteanu pentru el din simbolul Universitatii intr-o mare dezamagire. Cartianu spune ca a fost blamat de de catre consatenii sai pentru ca s-a asociat cu Marian Munteanu.

Eduard Hellvig, seful SRI: Nici macar nu-l cunosc pe Marian Munteanu. Ma asteptam de la fostul meu partid sa raspunda public ca nu am niciun amestec

Directorul SRI Eduard Hellvig spune ca nu a avut nicio implicare in desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, aratand ca se astepta ca PNL sa spuna public ca nu a avut niciun amestec in decizia politica a partidului.

Hellvig, seful SRI: Nu-l cunosc pe Marian Munteanu. Ma asteptam de la fostul meu partid sa raspunda public ca nu am niciun amestec

Directorul SRI Eduard Hellvig spune ca nu a avut nicio implicare in desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, aratand ca se astepta ca PNL sa spuna public ca nu a avut niciun amestec in decizia politica a partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )