Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alegeri parlamentare 2012. Nereguli si incidente la sectiile de votare din tara

Hotnews Hotnews,
Alegeri parlamentare 2012. Nereguli si incidente la sectiile de votare din tara

Mai multe incidente in derularea procesului electoral s-au inregistrat duminica dimineata, in primele ore de la deschiderea urnelor pentru alegerile parlamentare. La Ploiesti, un alegator a facut stop cardiac intr-o sectie de votare si a murit; la Pitesti, o femeie a fost muscata de un caine in fata sectiei de votare, iar presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din localitatea clujeana Unguras s-au rasturant cu masina in timp ce mergeau sa deschida sectia. continuă pe Hotnews

UPDATE Nereguli si incidente la mai multe sectii de votare din tara. Trei persoane au decedat dupa ce au votat / Membrii unui birou electoral din Vaslui au inchis sectia de votare si au mers sa manance

Mai multe incidente in derularea procesului electoral s-au inregistrat duminica, inca de la deschiderea urnelor pentru alegerile parlamentare. La Ploiesti, un alegator a facut stop cardiac intr-o sectie de votare si a murit; la Pitesti, o femeie a fost muscata de un caine in fata sectiei de votare, iar presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din localitatea clujeana Unguras s-au rasturant cu masina in timp ce mergeau sa deschida sectia. 25) Cluj: Loctiitorul presedintelui unei sectii de votare, amendat dupa ce a fost gasit beat in toaletaUPDATE 17. 10) Dolj: Un consilier local din comuna Intorsura a decedat in fata sectiei de votareUPDATE 16. 30) Galati: A decedat dupa ce a iesit din sectia de votareUPDATE 16. 25) Vaslui: Au inchis sectia de votare pentru a merge la masa.

UPDATE Nereguli si incidente la mai multe sectii de votare din tara. Un alegator din Gorj s-a ales cu dosar penal pentru ca si-a fotografiat votul

Mai multe incidente in derularea procesului electoral s-au inregistrat duminica, inca de la deschiderea urnelor pentru alegerile parlamentare. La Ploiesti, un alegator a facut stop cardiac intr-o sectie de votare si a murit; la Pitesti, o femeie a fost muscata de un caine in fata sectiei de votare, iar presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din localitatea clujeana Unguras s-au rasturant cu masina in timp ce mergeau sa deschida sectia. 10) Gorj: Un alegator s-a ales cu dosar penal pentru ca si-a fotografiat votulUPDATE 13. 25) BEC: Votare suspendata la o sectie din sectorul 3, din cauza unui conflict intre reprezentanti ai partidelorUPDATE 13. 00) Teleorman: Incident electoral cercetat de politisti.

UPDATE Nereguli si incidente la mai multe sectii de votare din tara. Un alegator din Gorj s-a ales cu dosar penal pentru ca si-a fotografiat votul/ O femeie din Galati a decedat dupa ce a iesit din sectia de votare

Mai multe incidente in derularea procesului electoral s-au inregistrat duminica, inca de la deschiderea urnelor pentru alegerile parlamentare. La Ploiesti, un alegator a facut stop cardiac intr-o sectie de votare si a murit; la Pitesti, o femeie a fost muscata de un caine in fata sectiei de votare, iar presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din localitatea clujeana Unguras s-au rasturant cu masina in timp ce mergeau sa deschida sectia. 25) Galati: A decedat dupa ce a iesit din sectia de votareUPDATE 15. 10) Arad: SMS-uri trimise in numele unor lideri PDL care ar cere sa se voteze un candidat USLUPDATE 14. 10) Gorj: Un alegator s-a ales cu dosar penal pentru ca si-a fotografiat votul.

UPDATE Nereguli si incidente la mai multe sectii de votare din tara. Trei persoane au decedat dupa ce au votat / Un alegator din Gorj s-a ales cu dosar penal pentru ca si-a fotografiat votul

Mai multe incidente in derularea procesului electoral s-au inregistrat duminica, inca de la deschiderea urnelor pentru alegerile parlamentare. La Ploiesti, un alegator a facut stop cardiac intr-o sectie de votare si a murit; la Pitesti, o femeie a fost muscata de un caine in fata sectiei de votare, iar presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din localitatea clujeana Unguras s-au rasturant cu masina in timp ce mergeau sa deschida sectia. 10) Dolj: Un consilier local din comuna Intorsura a decedat in fata sectiei de votareUPDATE 16. 25) Galati: A decedat dupa ce a iesit din sectia de votareUPDATE 15. 10) Arad: SMS-uri trimise in numele unor lideri PDL care ar cere sa se voteze un candidat USLUPDATE 14. 10) Gorj: Un alegator s-a ales cu dosar penal pentru ca si-a fotografiat votul.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cozi la sectiile de votare din Chisinau.

Alegatorii romani din Republica Moldova stau la coada la sectiile de votare din Chisinau pentru a-si exprima dreptul de vot. La o sectie randul e de cateva zeci de metri. Oamenii spun ca au venit sa voteze pentru un viitor mai bun al Romaniei, exprimandu-si speranta ca aceasta va continua sa ajute Republica Moldova, iar unii voteaza pentru unirea celor doua state, potrivit Agerpres. Cea mai solicitata este sectia de votare 184, care este situata in centrul Chisinaului. Aici a inceput sa se .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cluj. Nici un alegator nu a venit la vot in comuna Alunis.

Doua sectii de votare din comuna clujeana Alunis nu au inregistrat, duminica, pana la ora 10. 00, nici un votant, in timp ce la sectia de la Piatra Fantanele, judetul Bistrita-Nasaud, au votat, pana la pranz, doua persoane, care au parcurs pe jos cinci kilometri, prin viscol si zapada, informeaza Mediafax. Presedintele Biroului Electoral Judetean BEJ) Cluj, judecatorul Monica Trofin, a declarat, duminica, la raportarea prezentei la vot, ca in mediul rural din judet .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chiliman: Am castigat toate mandatele din Sectorul 1 - ...

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua se senatori, potrivit Mediafax. Ne-am facut datoria. Am castigat toate cele sase mandate - patru de deputati si doua de senatori - din Sectorul 1. A fost o lupta grea, dar pe care am reusit sa o castigam, a afirmat Chiliman. El a precizat ca scorul USL este de peste 60%. Rezultatul ne .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Barbat de 61 de ani, MORT la iesirea dintr-o sectie de votare din ...

Un barbat in varsta de 61 de ani din localitatea doljeana Intorsura a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat, el prabusindu-se in apropierea sectiei de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a mers, duminica dupa-amiaza, la sectia de votare 378 din localitatea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Un barbat de aproape 101 ani a votat la Pitesti, fiind primit cu ...

Un barbat in varsta de aproape 101 ani, din Pitesti, a votat duminica, fiind primit cu aplauze de cei din sectia de votare, si a declarat ca voteaza de cand avea 21 de ani, spunand ca romanii trebuie sa iasa la vot pentru ca majoritatea sa decida, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a votat la .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Doua femei s-au BATUT in fata Sectiei de votare 80 din Voluntari.

Doua femei s-au paruit si imbrancit, duminica, in fata Sectiei de votare 80 din localitatea ilfoveana Voluntari in urma unei dispute privind optiunile electorale, Politia anuntand ambulanta dupa ce una dintre ele a suferit un puseu de tensiune. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Una dintre femei a primit ingrijiri medicale de la un .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )