Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alegeri parlamentare 2016.Cine sunt cei patru candidati PSD Braila care au deja asigurat un loc in Parlamentul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2016.Cine sunt cei patru candidati PSD Braila care au deja asigurat un loc in Parlamentul Romaniei

Alegeri parlamentare 2016. Patru dintre candidatii PSD Braila la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie au deja asigurate locurile in legislativ, ca urmare a scorului spectaculos obtinut de aceasta formatiune politica. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt viitorii parlamentari din Olt. PSD, doua mandate pentru familia Stanescu

Alegeri parlamentare 2016. PSD a depasi, la Olt, performanta de la locale, adunand aproape 67% din voturile celor care si-au exprimat duminca optiunea, ceea ce ii aduce patru posturi de deputat si doi de senatori. PNL va avea un senator si un deputat, iar ALDE un deputat.

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt noii parlamentari de Botosani. Majoritatea sunt membrii PSD

Alegeri parlamentare 2016 Botosani. in urma rezultatelor partiale s-au stabilit ierarhiile in cadrul partidelor si sunt cunoscute numele celor care vor reprezenta judetul in Parlament.

Alegeri parlamentare 2016. Care sunt parlamentarii Constantei

Alegeri parlamentare 2016 Constanta. Conform repartizarii mandatelor pentru judetul Constanta, vom avea 5 senatori si 11 deputati. Votul a decis ca PSD sa aiba partea leului, care va avea cei mai multi parlamentari.

Alegeri parlamentare 2016 Satu Mare. Trei oameni vechi si patru noi in Parlament, din Satu Mare

Alegeri parlamentare 2016 Satu Mare. Trei din cei sapte parlamentari satmareni care au castigat un mandat in acest tur de scrutin sunt persoane cu vechime pe holurile Parlamentului, restul de patru fiind neinitiati .

Alegeri parlamentare 2016. Doar trei candidati PSD de Tulcea au locuri asigurate in Parlament. PNL a obtinut un scor foarte mic

Alegeri parlamentare 2016. Pana la redistribuirea voturilor, doar trei fotolii de parlamentar sunt sigure la Tulcea. PNL a obtinut un scor rusinos.

Alegeri parlamentare 2016. Azi se alege premierul?. Romanii care voteaza fara sa aiba habar ce alegeri sunt: Am votat pentru ca sunt votarile

Alegeri parlamentare 2016. Romanii isi aleg astazi deputatii si senatorii care vor forma Parlamentul in urmatorii patru ani. Pentru a afla cum s-au pregatit alegatorii pentru aceasta zi si ce stiu romanii despre alegerile parlamentare si despre Parlament, am mers la mai multe sectii de votare din judetul Timis.

Alegeri parlamentare 2016. Votantii uitati de candidati, care vin mereu de la urne. La votare mergem de fiecare data, nu conteaza cum este vremea

Alegeri parlamentare 2016. Nu mai au nicio speranta pentru ei, insa pentru copiii si nepotii lor isi doresc o Romanie frumoasa, scapata de toti penalii din Parlament. Chiar daca locuiesc la trei kilometri de cea mai apropiata sectie de votare, satenii dintr-o comuna din Dambovita merg la fiecare scrutin sa isi exercite dreptul electoral.

Rezultate alegeri parlamentare 2016 Cluj. Portretele viitorilor senatori si deputati de Cluj: cine sunt si ce au facut pana acum

Rezultate alegeri parlamentare 2016 Cluj. in Parlament vor intra 10 deputati si 4 senatori din judetul Cluj. Listele nu sunt finale.

Alegeri parlamentare 2016. Ce spun romii din cel mai periculos cartier din Craiova despre alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare 2016. in cartierul Fata Luncii din Craiova traiesc cele mai puternice clanuri de romi din oras. Locuiesc in palate si au masini de lux la poarta, insa sustin ca sunt saraci. Oamenii au venit astazi la vot in speranta ca in urmatorii patru ani lucrurile se vor schimba in mai bine.

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Cine sunt noii parlamentari de Gorj

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Judetul Gorj va fi reprezentat in Parlament de catre cinci deputati si doi senatori. Trei dintre deputati vor fi de la PSD, unul de la PNL, iar pentru al cincilea loc in Camera Deputatilor se bat la redistribuire ALDE si PMP. De asemenea, PSD va avea un senator, iar PNL va pierde celalalt loc, care ar putea sa ajunga la ALDE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )