Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Cine sunt noii parlamentari de Gorj

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Cine sunt noii parlamentari de Gorj

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Judetul Gorj va fi reprezentat in Parlament de catre cinci deputati si doi senatori. Trei dintre deputati vor fi de la PSD, unul de la PNL, iar pentru al cincilea loc in Camera Deputatilor se bat la redistribuire ALDE si PMP. De asemenea, PSD va avea un senator, iar PNL va pierde celalalt loc, care ar putea sa ajunga la ALDE. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Batalia penalilor pentru Parlamentul Romaniei

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Doi candidati care au suferit condamnari penale participa la redistribuirea voturilor pentru a prinde un loc in Parlamentul Romaniei.

Alegeri generale 2016 Vaslui. Cine sunt noii parlamentari ai judetului. Doar patru partide au atins pragul electoral

Alegeri parlamentare 2016 Vaslui. Partidul Social Democrat PSD) a castigat detasat alegerile in judetul Vaslui, obtinand sase din cele zece mandate de parlamentar.

Alegeri parlamentare 2016 Calarasi. Cine sunt senatorii si deputatii proaspat alesi

Alegeri parlamentare 2016 Calarasi. Duminica, 11 decembrie, peste 255. 000 de persoane cu drept de vot au fost asteptate la urne pentru a alege noul Parlament. La Calarasi, prezenta la vot a fost de 37,6%.

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt noii parlamentari de Botosani. Majoritatea sunt membrii PSD

Alegeri parlamentare 2016 Botosani. in urma rezultatelor partiale s-au stabilit ierarhiile in cadrul partidelor si sunt cunoscute numele celor care vor reprezenta judetul in Parlament.

Alegeri generale 2016 Salaj. Cine sunt noii parlamentari ai judetului

407 de salajeni, adica 43,44 la suta dintre persoanele cu drepte de vot, au ales duminica, 11 decembrie, cei doi senatori si patru deputati care sa le reprezinte interesele in urmatorii patru ani.

Alegeri parlamentare 2016. Un sibian a votat la Targu Jiu, iar liberalii i-au reclamat pe pesedisti ca au continuat campania in mediul online

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Doar cateva incidente minore au fost semnalate in judetul Gorj, cu ocazia alegerilor generale.

Alegeri parlamentare 2016. Sectie de votare ca-n Evul Mediu: tavanul sta sa cada si inauntru este mai frig decat afara. Alegatorii spera la un magazin de paine

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Sectia de votare nr. 259 din Cerna Sat, judetul Gorj, este sectia cu cele mai putine persoane aflate pe lista electorala, 48 de alegatori. Satul Cerna Sat apartine de comuna Pades.

Alegeri parlamentare 2016 Cluj. Pe cine trimite Clujul in Parlament

Alegeri parlamentare 2016 Cluj. Din primele estimari ale partidelor, pSD si PNL ar avea cate 4 mandate fiecare, UDMR - 3 si USR - 2. Pana la ora 12. 00 s-au numarta doar circa 90% dintre voturile clujenilor.

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt viitorii parlamentari din Olt. PSD, doua mandate pentru familia Stanescu

Alegeri parlamentare 2016. PSD a depasi, la Olt, performanta de la locale, adunand aproape 67% din voturile celor care si-au exprimat duminca optiunea, ceea ce ii aduce patru posturi de deputat si doi de senatori. PNL va avea un senator si un deputat, iar ALDE un deputat.

Alegeri parlamentare 2016. PSD castiga aproape jumatate din mandatele de parlamentari. Cine intra in Senat si in Camera Deputatilor

Alegeri parlamentare 2016 Iasi. Partidul Social Democrat si-a adjudecat aproape sigur jumatate din mandatele de parlamentari aferente judetului Iasi. Numaratoarea paralela a PSD arata ca, la nivelul municipiului Iasi, procentul obtinut de partid este cu circa 9% fata de scorul la nivelul judetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )