Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt noii parlamentari de Botosani. Majoritatea sunt membrii PSD

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt noii parlamentari de Botosani. Majoritatea sunt membrii PSD

Alegeri parlamentare 2016 Botosani. in urma rezultatelor partiale s-au stabilit ierarhiile in cadrul partidelor si sunt cunoscute numele celor care vor reprezenta judetul in Parlament. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt viitorii parlamentari din Olt. PSD, doua mandate pentru familia Stanescu

Alegeri parlamentare 2016. PSD a depasi, la Olt, performanta de la locale, adunand aproape 67% din voturile celor care si-au exprimat duminca optiunea, ceea ce ii aduce patru posturi de deputat si doi de senatori. PNL va avea un senator si un deputat, iar ALDE un deputat.

Alegeri parlamentare 2016.Cine sunt cei patru candidati PSD Braila care au deja asigurat un loc in Parlamentul Romaniei

Alegeri parlamentare 2016. Patru dintre candidatii PSD Braila la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie au deja asigurate locurile in legislativ, ca urmare a scorului spectaculos obtinut de aceasta formatiune politica.

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Cine sunt noii parlamentari de Gorj

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Judetul Gorj va fi reprezentat in Parlament de catre cinci deputati si doi senatori. Trei dintre deputati vor fi de la PSD, unul de la PNL, iar pentru al cincilea loc in Camera Deputatilor se bat la redistribuire ALDE si PMP. De asemenea, PSD va avea un senator, iar PNL va pierde celalalt loc, care ar putea sa ajunga la ALDE.

Alegeri parlamentare 2016. Care sunt parlamentarii Constantei

Alegeri parlamentare 2016 Constanta. Conform repartizarii mandatelor pentru judetul Constanta, vom avea 5 senatori si 11 deputati. Votul a decis ca PSD sa aiba partea leului, care va avea cei mai multi parlamentari.

Alegeri generale 2016 Galati. Lista cu noii parlamentari ai judetului. Doar patru partide au atins pragul electoral

Alegeri generale 2016 Galati. Potrivit primelor estimari, la Galati PSD revendica jumatate dintre cele patru sau cinci) fotolii de senatori si noua de deputati ce revin judetului. Restul mandatelor se impart intre PNL, USR si ALDE. PMP este sub pragul electoral.

Alegeri generale 2016 Vaslui. Cine sunt noii parlamentari ai judetului. Doar patru partide au atins pragul electoral

Alegeri parlamentare 2016 Vaslui. Partidul Social Democrat PSD) a castigat detasat alegerile in judetul Vaslui, obtinand sase din cele zece mandate de parlamentar.

Alegeri parlamentare 2016. PSD castiga aproape jumatate din mandatele de parlamentari. Cine intra in Senat si in Camera Deputatilor

Alegeri parlamentare 2016 Iasi. Partidul Social Democrat si-a adjudecat aproape sigur jumatate din mandatele de parlamentari aferente judetului Iasi. Numaratoarea paralela a PSD arata ca, la nivelul municipiului Iasi, procentul obtinut de partid este cu circa 9% fata de scorul la nivelul judetului.

Alegeri parlamentare 2016. Pensionarii din Botosani fac cozi la sectiile de votare: Tineretul nu mai stie de datorie

Alegeri parlamentare 2016. Pana la ora 15. 00, sectiile de votare din Botosani au fost dominate de pensionari. Electoratul in varsta a fost, si de aceasta data, cel mai constiincios. Sunt sectii de votare unde varstnicii au stat la cozi pentru a-si exprima votul.

Alegeri parlamentare 2016. PSD a obtinut cinci dintre cele opt mandate de parlamentari in Valcea

Alegeri parlamentare 2016 Valcea. PSD a castigat detasat in Valcea si va avea majoritatea mandatelor de parlamentari: patru de deputati si unul de senator. PNL va avea un deputat si un senator, iar ALDE un deputat.

Alegeri parlamentare 2016 Satu Mare. Trei oameni vechi si patru noi in Parlament, din Satu Mare

Alegeri parlamentare 2016 Satu Mare. Trei din cei sapte parlamentari satmareni care au castigat un mandat in acest tur de scrutin sunt persoane cu vechime pe holurile Parlamentului, restul de patru fiind neinitiati .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3182 seconds )