Libnet.ro
UNICEF

00:08

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Aproape 700 de votanti la Penitenciarul Aiud si arestul IPJ Alba

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Aproape 700 de votanti la Penitenciarul Aiud si arestul IPJ Alba

Aproape 700 de detinuti au votat duminica in cadrul alegerilor prezidentiale 2014. Acestia au avut la dispozitie urna mobila, in cluburile pentru activitati educative din cadrul inchisorii. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aproape 800 de persoane din Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota

Aproape 800 de persoane din judetul Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota, duminica, pana la ora 16. 00, la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014, iar aproximativ 5. 000 de persoane au votat pe liste suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aproape 100 de turisti au votat in statiunea Paltinis. De pe lista permanenta au votat doar 4 oameni

Aproape o suta de turisti veniti sa isi petreaca sfarsitul de saptamana in statiunea Paltinis din judetul Sibiu au votat, duminica, pe listele suplimentare ale Sectiei 105, in timp ce doar patru dintre alegatorii inscrisi pe lista electorala permanenta la acea sectie si-au exercitat dreptul de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Aproape 800 de solicitari pentru carti de identitate intr-o singura zi. Triplu fata de o zi normala

Din pacate, procedura este destul de greoaie, motiv pentru care in multe momente cel putin 60 de persoane erau in asteptarea documentelor, asteptare care a durat chiar si cate trei ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Circa 400 de pacienti internati in spitalele din Satu Mare vor vota la urnele mobile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Aproape 400 de pacienti internati in spitalele din Satu Mare vor vota duminica la urnele mobile ce vor fi aduse in unitatile sanitare, in urma solicitarilor formulate de acestia, care au fost centralizate si inaintate sambata seara sectiilor de votare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujul, judetul cu cei mai multi votanti pe listele suplimentare

Judetul Cluj este fruntas la numarul de votanti pe listele suplimentare. Pana la ora 13. 00, in judetul Cluj, 14. 666 de persoane si-au exercitat dreptul de vot pe aceste liste, iar circa 100. 000 pe listele permanente. Pe locurile urmatoare se afla judetele Dolj, Iasi si Arges.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Peste 500 de puscariasi de la Gherla si-au votat presedintele

Peste 500 de detinuti de la Penitenciarul Gherla si-au exprimat, in scris, intentia de a-si exercita dreptul la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Batranii din azilul Balcesti au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu Ponta

Batranii din azilul Balcesti, judetul Valcea, au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu candidatul PSD, Victor Ponta. La usa sectiei de votare nr. 119, acestia au scos fluturasii pentru a fi siguri ca stiu cu cine voteaza. Alte 29 de persoane nedeplasabile, din acelasi centru, au solicitat urna mobila. Pe perioada desfasurarii procesului de votare, timp de aproape doua ore, poarta azilului a fost ferecata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un sucevean a venit la vot cu o copie a cartii de identitate lipita pe un carton

Un sucevean s-a prezentat la urne, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, identificandu-se cu o copie a cartiid e identitate, pe care o lipise pe un carton. Omul si-a justificat gestul prin faptul ca nu si-a mai gasit actele originale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )