Libnet.ro
UNICEF

22:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aproape 800 de persoane din Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aproape 800 de persoane din Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota

Aproape 800 de persoane din judetul Harghita au solicitat urna mobila pentru a vota, duminica, pana la ora 16. 00, la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014, iar aproximativ 5. 000 de persoane au votat pe liste suplimentare. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Aproape 800 de solicitari pentru carti de identitate intr-o singura zi. Triplu fata de o zi normala

Din pacate, procedura este destul de greoaie, motiv pentru care in multe momente cel putin 60 de persoane erau in asteptarea documentelor, asteptare care a durat chiar si cate trei ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Aproape 700 de votanti la Penitenciarul Aiud si arestul IPJ Alba

Aproape 700 de detinuti au votat duminica in cadrul alegerilor prezidentiale 2014. Acestia au avut la dispozitie urna mobila, in cluburile pentru activitati educative din cadrul inchisorii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aproape 100 de turisti au votat in statiunea Paltinis. De pe lista permanenta au votat doar 4 oameni

Aproape o suta de turisti veniti sa isi petreaca sfarsitul de saptamana in statiunea Paltinis din judetul Sibiu au votat, duminica, pe listele suplimentare ale Sectiei 105, in timp ce doar patru dintre alegatorii inscrisi pe lista electorala permanenta la acea sectie si-au exercitat dreptul de vot.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din strainatate

Maine ne alegem un nou presedinte, dupa 10 ani cu Traian Basescu. Este o zi extrem de importanta pentru viitorul tarii. Tot ce trebuie sa stiti despre ziua alegerilor prezidentiale, veti afla de la Antena 3,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Circa 400 de pacienti internati in spitalele din Satu Mare vor vota la urnele mobile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Aproape 400 de pacienti internati in spitalele din Satu Mare vor vota duminica la urnele mobile ce vor fi aduse in unitatile sanitare, in urma solicitarilor formulate de acestia, care au fost centralizate si inaintate sambata seara sectiilor de votare.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sa votezi daca nu mai sunt declaratii pe proprie raspundere pentru listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi romani din tara se plang de faptul ca nu mai pot vota pe listele suplimentare, pentru ca nu mai exista formulare tipizate pentru declaratiile pe proprie raspundere. Purtatorul de cuvant al BEC a oferit o solutie, desi nu este una rapida.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ghidul alegatorului roman din strainatate. Cum se poate vota in diaspora

Biroul Electoral Central a dat publicitatii Ghidul alegatorului roman din strainatate pentru alegerile prezidentiale 2014.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Batranii din azilul Balcesti au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu Ponta

Batranii din azilul Balcesti, judetul Valcea, au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu candidatul PSD, Victor Ponta. La usa sectiei de votare nr. 119, acestia au scos fluturasii pentru a fi siguri ca stiu cu cine voteaza. Alte 29 de persoane nedeplasabile, din acelasi centru, au solicitat urna mobila. Pe perioada desfasurarii procesului de votare, timp de aproape doua ore, poarta azilului a fost ferecata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL Sibiu a sesizat BEJ privind nereguli la doua sectii de votare unde ar fi votat multe persoane pe listele suplimentare

ACL Sibiu acuza nereguli la doua sectii de votare din municipiul Sibiu unde mai multe persoane au votat pe listele suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )