Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis la Calarasi

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis la Calarasi

Calarasenii au mers si in turul II al alegerilor prezidentiale pe mana lui Victor Ponta, candidatul PSD, insa acest lucru nu i-a fost de mare ajutor in castigarea primei functii din stat. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta a obtinut in Craiova cu 1500 de voturi mai mult de Klaus Iohannis

Victor Ponta a obtinut in Craiova un procent de 50,46%, iar Klaus Iohannis 49,53%. Diferenta intre cei doi candidati a fost de 1500 de voturi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Victor Ponta: Am votat pentru ca toti copiii sa poata sa invete, sa aiba un viitor in Romania

Premierul Victor Ponta a votat la Scoala 17 din Capitala. Primul ministru a venit la vot insotit de sotia sa si de cei doi copii. Am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa poata trai intr-o tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Perdantul Victor Ponta l-a invins pe Klaus Iohannis la Calarasi

Calarasenii au mers si in turul II al alegerilor prezidentiale pe mana lui Victor Ponta, candidatul PSD, insa acest lucru nu i-a fost de mare ajutor in castigarea primei functii din stat.

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: Ponta, da-ti demisia! Ponta: Resping categoric

Monica Macovei ii cere lui Victor Ponta demisia pentru organizarea votului in diaspora. Victor Ponta repinge categoric posibilitatea unei demisii din fruntea Guvernului.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. in Deva, Iohannis l-a invins pe Ponta

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. in Deva, primele rezultate neoficiale ale alegerilor prezidentiale il dau ca invingator detasat pe Klaus Iohannis, dupa numaratoarea paralela a voturilor, realizata de reprezentantii Aliantei Crestin Democrate.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta:L-am sunat pe domnul Iohannis sa-l felicitam de victorie. Iohannis: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi!

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, le-a multumit tuturor romanilor, in special celor din diapora, care au iesit la vot astazi. Premierul Victor Ponta si-a recunoscut infrangerea si l-a felicitat pe Iohannis de victorie.

Alegeri prezidentiale 2014. Declaratii la cald, la inchiderea urnelor. Iohannis: Ati fost niste eroi astazi. Dragnea: Presedintele se decide in aceasta noapte

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, le-a multumit tuturor romanilor, in special celor din diapora, care au iesit la vot astazi. De la PSD, la declaratii a iesit Liviu Dragnea, desi Victor Ponta se afla in sediul PSD. Liviu Dragnea spune ca presedintele se va decide in aceasta noapte si cere reprezentantilor politici sa fie atenti la numararea voturilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 FOTO/VIDEO Romanii care voteaza cu tata socru in suflet: Noi pe domnu Ilie il iubim. Nu vrem un strain

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Satul Ciuta Caras-Severin, in care s-a nascut socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, voteaza cu sufletul. Din dragoste pentru domnu Ilie si pentru ca domnu Ilie a facut podul de acces in sat, un batran il voteaza pe Victor Ponta. O alta batrana stie ca neamtu ce zice, aia face, dar il voteaza tot pe Victor Ponta pentru ca pe el il cunoaste.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Valea Jiului ramane rosie. Ponta obtine victorii pe linie in orasele miniere

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Victor Ponta s-a impus categoric in Valea Jiului, in fata lui Klaus Iohannis, potrivit rezultatelor numaratorii paralele a voturilor din sectii, publicate de Alianta Crestin Liberala. in unele orase, candidatul PSD a obtinut aproape 70 la suta din voturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )