Libnet.ro
UNICEF

22:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 A votat la 99 de ani pentru ca isi iubeste tara

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 A votat la 99 de ani pentru ca isi iubeste tara

S-a nascut pe vremea cand Romania era condusa de rege, a trecut prin doua razboaie, a supravietuit regimului comunist si astazi a votat democratic pentru alegerea presedintelui tarii. Elena Banuta , cel mai varstnic cetatean al Alexandriei , a tinut sa-si exercite dreptul de vot la 99 de ani. continuă pe Adevărul

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Ce au votat politicienii vasluieni: un presedinte care sa iubeasca Romania si care sa ofere romanilor o tara in care sa fie respectati si mandri

704 vasluieni sunt asteptati astazi sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. La nivelul judetului Vaslui au fost infiintate 516 sectii de votare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 la Poiana Sibiului, comuna cu cei mai bogati oieri din Romania: Am votat ca sa se schimbe ceva!

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 De la tineri de 18 ani la varstnici de peste 80, oamenii s-au dus disciplinati la vot in Poiana Sibiului, comuna legendara in toata Romania pentru traditia oeritului si pentru casele-palat ale localnicilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujenii din Moara de Padure au votat in casa unei vecine

Casa doamnei Paraschiva Irimia din satul Moara de Padure a fost sectie de votare pentru localnici. intre vitrina si soba, femeia pastreaza loc pentru cabina de vot pe care o instaleaza reprezentantii primariei.

Alegeri prezidentiale 2014. Deputatul Ovidiu Silaghi, vicepresedintele PLR: Am votat pentru o Romanie mai libera

Alegeri prezidentiale 2014. Vicepresedintele Partidului Liberal Reformator, deputatul Ovidiu Silaghi, a votat pentru o Romanie altfel, cu un altfel de presedinte si regim. Acesta a pus stampila pe buletinul de vot la ora 14. 00 si a venit la urne singur.

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Aurelia Cristea: Am votat pentru un presedinte care ne va uni pe toti intr-o Romanie puternica si prospera

Alegeri prezidentiale 2014. Ministerul pentru Dialog Social, clujeanca Aurelia Cristea, si-a exercitat dreptul la vot la sectia cu numarul 102, gradinita unde a votat si in primavara acestui an, la alegerile europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL Sibiu a sesizat BEJ privind nereguli la doua sectii de votare unde ar fi votat multe persoane pe listele suplimentare

ACL Sibiu acuza nereguli la doua sectii de votare din municipiul Sibiu unde mai multe persoane au votat pe listele suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Cum si pentru ce au votat politicienii din Alba

Ca la fiecare scrutin electoral, politicienii au fost printre primii care au votat, scopul fiind si acela de a mobiliza alegatorii la alegerile prezindentiale 2014. Din declaratiile lor rezulta mult optimism pentru viitorul Romaniei.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a votat impotriva comunistilor

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a ales sa voteze, la alegerile prezidentiale, la Oradea. El s-a prezentat la sectia de votare insotit de sotie si de copii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 50% dintre gorjeni au votat pana la ora 19.00

Biroul Electoral Judetean a anuntat ca prezenta la urne, la a depasit 35% la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, ora 16. Alegatorii din mediul rural au iesit la urne intr-un numar mai mare decat cei din mediul urban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3545 seconds )