Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Ce au votat politicienii vasluieni: un presedinte care sa iubeasca Romania si care sa ofere romanilor o tara in care sa fie respectati si mandri

Adevărul Adevărul,
FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Ce au votat politicienii vasluieni: un presedinte care sa iubeasca Romania si care sa ofere romanilor o tara in care sa fie respectati si mandri

704 vasluieni sunt asteptati astazi sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. La nivelul judetului Vaslui au fost infiintate 516 sectii de votare. continuă pe Adevărul

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera s-a votat cu partidul primarului independent Valentin Vrabie

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera, o comuna situata la aproximativ 60 de kilometri de Constanta, nu s-a simtit ca a fost campanie electorala. Niciun banner afisat pe ulite, iar la afisajul electoral doar un mesaj care ii indeamna pe oameni sa voteze legal.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ziua votului in comuna baronului PSD Bunea Stancu: Ne-a ajutat foarte mult. Eu am pensia taiata de la atata ajutor

in comuna natala a lui Gheorghe Bunea Stancu, cel care si-a capatat renumele de baron al judetului, dupa ce a stat zece ani in fruntea Consiliului Judetean Braila, procesul electoral a decurs fara incidente, dar cu multa lehamite din partea alegatorilor.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Rovana Plumb, la sectia de votare: Am votat pentru schimbare pana la capat

Deputatul de Dambovita, Rovana Plumb, a declarat, duminica, dupa ce a iesit din sectia de votare, ca a Romania are nevoie sa fie unita si am votat pentru un presedinte tanar.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Alegerile in comuna lui Ponta. Discutii politice la o tabla, in carciuma din centrul comunei Baia de Fier

In comuna gorjeana Baia de Fier, acolo unde Victor Ponta isi are domiciliul in actul de identitate, primul tur al ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2014 s-a desfasurat la fel ca viata localnicilor, adica in liniste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Cum si pentru ce au votat politicienii din Alba

Ca la fiecare scrutin electoral, politicienii au fost printre primii care au votat, scopul fiind si acela de a mobiliza alegatorii la alegerile prezindentiale 2014. Din declaratiile lor rezulta mult optimism pentru viitorul Romaniei.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Doljenii nu stiu cine sunt candidatii: Nu am fost atent la aceasta campanie

Unii doljeni au declarat ca nu au habar cine sunt candidatii pentru Cotroceni. Oamenii vor un presedinte cinstit cu suflet bun care sa se ocupe de popor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alesii Barladului si-au exprimat dreptul democratic de a-si alege presedintele

Primarul Constantin Constantinescu si deputatul Adrina Solomon au iesit sa-si exprime votul la alegeri prezidentiale 2014 inca de la primele ore ale zilei de 2 noiembrie.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera, s-a votat cu partidul primarului independent, Valentin Vrabie

In Pestera, o comuna situata la aproximativ 60 de kilometri de Constanta, nu s-a simtit ca a fost campanie electorala. Niciun banner afisat pe ulite, iar la afisajul electoral doar un mesaj care ii indeamna pe oameni sa voteze legal.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 A votat la 99 de ani pentru ca isi iubeste tara

S-a nascut pe vremea cand Romania era condusa de rege, a trecut prin doua razboaie, a supravietuit regimului comunist si astazi a votat democratic pentru alegerea presedintelui tarii. Elena Banuta , cel mai varstnic cetatean al Alexandriei , a tinut sa-si exercite dreptul de vot la 99 de ani.

VIDEO FOTO Alegeri prezidentiale 2014. intalnirea emotionanta a lui Iohannis cu sibienii. 12.000 de oameni au participat la ultimul miting de campanie

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, a avut astazi ultimul miting de campanie inainte de primul tur de scrutin. La manifestatie nu a luat parte niciun reprezentant politic de la Bucuresti, au fost prezenti doar sibienii si Klaus Iohannis. in total, in Piata Mare a Sibiului s-au adunat circa 12. 000 de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )