Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri in Republica Moldova: diaspora poate sa faca diferenta si partidele pro-europene pot recupera voturi

Adevărul Adevărul,
Alegeri in Republica Moldova: diaspora poate sa faca diferenta si partidele pro-europene pot recupera voturi

Realitatea politica din Republica Moldova se poate schimba, partidele mai pot recupera din procentele electorale pierdute, deoarece campania electorala inca nu s-a terminat, iar Barometrului Opiniei Publice BOP) nu include diaspora si este realizat pe o perioada lunga. continuă pe Adevărul

Diaspora poate rasturna alegerile din Republica Moldova

Cornel Ciurea, expert politic la Institutul pentru Dezvoltare si Initiative SocialeIDIS) Viitorul, a precizat pentru Adevarul Moldova ca partidele pro-europene ar trebui sa se simta amenintate de realitatea din Republica Moldova, care nu le este favorabila, mai mult decat de sondajele de opinie, deoarece realitatea este mai dura decat o arata sondajele.

Republica Moldova anunta simplificarea procedurii de votare pentru alegatorii din diaspora. Trei sectii noi de votare, in Romania

Oficialii din Republica Moldova anunta simplificarea procedurii pentru cetatenii moldoveni din diaspora la alegerile parlamentare care vor avea loc in 30 noiembrie. in Romania urmeaza sa fie infiintate trei.

Peste 370.000 romani au votat in diaspora, cei mai multi in Italia, Spania si Republica Moldova

Un numar de 378. 811 romani din diaspora au votat in turul II al alegerilor prezidentiale. Cei mai multi votanti au fost in Italia, Spania, Republica Moldova, Marea Britanie, SUA, Germania si Franta, a anuntat, luni, BEC.

Rezultate Republica Moldova: Klaus Iohannis - 78,59%, Victor Ponta - 21,41%

Klaus Iohannis a obtinut 78,59% 27. 933 voturi), iar Victor Ponta a inregistrat 21,41% 7. 610 voturi) in turul doi al alegerilor prezidentiale, scrie Unimedia. La Chisinau, candidatul ACL la prezidentiale a fost votat de peste 80% dintre cei care s-au prezentat la urne, insa Iohannis a castigat majoritatea voturilor in toate sectiile de votare din Republica Moldova.

Fiecare al doilea cetatean din Republica Moldova fumeaza. Leapada fumatul. Acum!

Pentru al doilea an consecutiv,a treia zi de joi a lunii noiembrie,in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Nationalafara Fumat .

Comunistii vor sa izoleze Republica Moldova

Republica Moldova are nevoie de o stare de autoizolare economica, deoarece detine toate resursele necesare pentru a se conduce singura, fara vreun ajutor extern. Declaratii in acest sens au fost facute de comunistii moldoveni, in cadrul unei conferinte de presa, la care PCRM l-a invitat pe unul dintre exponentii sai, economistul Visarion Cesuev.

Republica Moldova va depune cererea de aderare la UE in anul 2015

Republica Moldova intentioneaza sa depuna cererea de aderare la Uniunea Europeana in anul 2015. Declaratia a fost facuta de seful statului Nicolae Timofti in cadrul unei conferinte de presa sustinuta astazi la Chisinau, alaturi de presedintele Republicii Austria.

Ucraina, un anti-model pentru Republica Moldova

Republica Moldova trebuie sa inteleaga cauza crizei din Ucraina daca nu vrea sa traverseze in viitor o istorie similara. Totodata, ea trebuie sa-si intemeieze o strategie de securitate nationala in baza greselilor, pe care astazi Ucraina le regreta.

Un nou brand turistic, lansat in Republica Moldova: Reprezinta valorile si specificul turismului moldovenesc

Un nou brand turistic a fost lansat, joi, in Republica Moldova, de Agentia Turismului, acesta fiind reprezntat de un logo ce infatiseaza Pomul Vietii, inspirat din specificul local si sloganul Discover the.

Rogozin: Republica Moldova ar fi trebuit sa se consulte cu Transnistria in legatura cu asocierea cu UE

Republica Moldova ar fi trebuit sa se consulte cu Transnistria in legatura cu asocierea cu UE, a declarat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, acesta exprimandu-si regretul in legatura cu acest aspect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )