Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alegeri SUA: Donald Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

B1 B1,
Alegeri SUA: Donald Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

Donald Trump este singurul candidat republican pentru Casa Alba, dupa retragerea oficiala miercuri a guvernatorului de Ohio, John Kasich, potrivit AFP. in timp ce imi suspend campania azi, sunt. continuă pe B1

SUA: Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

Donald Trump nu mai are oficial niciun adversar in cursa pentru investitura republicana pentru Casa Alba dupa retragerea oficiala miercuri a guvernatorului de Ohio, John Kasich, noteaza AFP.

Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

Donald Trump nu mai are oficial niciun adversar in cursa pentru investitura republicana pentru Casa Alba dupa retragerea oficiala de ieri a guvernatorului de Ohio, John Kasich, conform surselor din presa.

Alegeri SUA 2016. John Kasich s-a retras oficial si Donald Trump a ramas singur in cursa republicana. Mai multi lideri ai partidului refuza sa il sustina

Donald Trump a ramas singurul candidat din cursa pentru nominalizarea republicana a candidatului la presedintia SUA dupa ce ultimul sau adversar, guvernatorul din Ohio, John Kasich, si-a anuntat oficial retragerea.

Alegeri SUA. Senatorul republican Ted Cruz s-a retras din cursa pentru Casa Alba. Donald Trump castiga teren

Senatorul ultraconservator de Texas, Ted Cruz, s-a retras, marti, din cursa pentru investitura Partidului Republican la alegerile prezidentiale, astfel ca omul de afaceri Donald Trump a devenit principalul candidat al partidului.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea republicana. Ted Cruz s-a retras din cursa

Miliardarul Donald Trump este tot mai aproape de nominalizarea Partdului Republican in cursa pentru Casa Alba dupa o victorie categorica in Indiana care l-a facut pe principalul sau rival, Ted Cruz, sa se retraga din cursa.

Donald Trump face knockout Partidul Republican. Ted Cruz, hasta la vista, baby!

Indiana marcheaza finalul cursei pentru Ted Cruz, care se intoarce umilit acasa. Partidul Republican se vede, acum, nevoit sa accepte inevitabilul: Donald Trump este candidatul la alegerile din noiembrie. Dupa spectaculoasa victorie din statul Indiana si retragerea lui Ted Cruz, zarurile au fost aruncate.

Alegeri SUA 2016. Paradox istoric: ambii candidati, Donald Trump si Hillary Clinton, impopulari

Paradoxul alegerilor prezidentiale de anul acesta din Statele Unite ale Americii consta in faptul ca atat candidatul democrat, Hillary Clinton cat si cel republican, Donald Trump, pentru Casa Alba sunt foarte nepopulari, potrivit unui sondaj recent Wall Street Journal / NBC .

Alegeri SUA 2016. Cale libera pentru Donald Trump. John Kasich isi suspenda campania in vederea prezidentialelor

Republicanul John Kasich isi suspenda miercuri campania pentru nominalizarea republicanilor la prezidentiale, lasand calea libera pentru miliardarul Donald Trump, care a reusit sa-si elimine matematic contracandidatii prin acumularea celui mai mare numar de delegati, cu o luna inainte de finalizarea alegerilor primare, relateaza NBC.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump vrea ca vicepresedinte un politician republican cu experienta

Miliardarul american Donald Trump, aflat foarte aproape de a-si asigura investitura Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, a dat asigurari miercuri ca pentru functia de vicepresedinte va avea in vedere un profesionist al politicii, capabil sa se descurce in relatiile cu Congresul, transmite AFP, preluata de agerpres. ro.

Donald Trump, din ce in ce mai aproape de Casa Alba. Un alt republican s-a retras din cursa pentru nominalizare

Donald Trump a obtinut victoria in statul american Indiana, avand sanse din ce in ce mai mari de a obtine nominalizarea din partea partidului republican, dupa ce contracandidatul sau republican.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )