Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

Donald Trump nu mai are oficial niciun adversar in cursa pentru investitura republicana pentru Casa Alba dupa retragerea oficiala de ieri a guvernatorului de Ohio, John Kasich, conform surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

Donald Trump nu mai are oficial niciun adversar in cursa pentru investitura republicana pentru Casa Alba dupa retragerea oficiala miercuri a guvernatorului de Ohio, John Kasich, noteaza AFP.

Alegeri SUA: Donald Trump este oficial singurul candidat republican la Casa Alba

Donald Trump este singurul candidat republican pentru Casa Alba, dupa retragerea oficiala miercuri a guvernatorului de Ohio, John Kasich, potrivit AFP. in timp ce imi suspend campania azi, sunt.

Alegeri SUA. Senatorul republican Ted Cruz s-a retras din cursa pentru Casa Alba. Donald Trump castiga teren

Senatorul ultraconservator de Texas, Ted Cruz, s-a retras, marti, din cursa pentru investitura Partidului Republican la alegerile prezidentiale, astfel ca omul de afaceri Donald Trump a devenit principalul candidat al partidului.

Situatie nemaiintalnita: Principalii candidati in cursa pentru Casa Alba sunt nepopulari printre alegatori

Alegatorii americani au o opinie defavorabila despre candidata democrata Hillary Clinton si despre republicanul Donald Trump, desi ei sunt foarte aproape de a deveni principalii contracandidati in cursa pentru Casa Alba.

Cum s-au imbracat vedetele cina corespondetilor de la Casa Alba

Barack Obama a organizat ultima Cina a Corespondentilor de la Casa Alba, din cadrul mandatului sau de presedinte. La eveniment au luat parte multe personalitati din showbiz-ul american. Iata cum s-au imbracat vedetele.

Casa Alba a publicat un clip amuzant cu planurile de pensionare ale lui Obama (VIDEO)

Aflat la finalul celui de-al doilea mandat in functia de presedinte al Statelor Unite, Barack Obama a decis sa prezinte intr-un mod comic planul sau de pensionare, arata B1 TV. Casa Alba a postat pe.

Ted Cruz abandoneaza cursa pentru Casa Alba

Omul de afaceri Donald Trump a devenit marti posibilul candidat al Partidului Republican la prezidentialele din noiembrie dupa retragerea din cursa a senatorului ultraconservator de Texas, Ted Cruz, anunta AFP.

Donald Trump, drum liber spre Casa Alba, dupa ce Ted Cruz s-a retras din cursa pentru alegerile prezidentiale

Donald Trump a obtinut victoria in statul american Indiana, avand sanse din ce in ce mai mari de a obtine nominalizarea din partea partidului republican. Mai mult, contracandidatul sau republican Te.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )