Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alerta cu BOMBA la un liceu din Hunedoara: 900 de elevi, evacuati

România Liberă România Liberă,
Alerta cu BOMBA la un liceu din Hunedoara: 900 de elevi, evacuati

Aproximativ 900 de elevi de la colegiul Traian Lalescu din Hunedoara au fost evacuati de profesori, dupa ce un barbat a anuntat ca a fost amplasata o bomba in cladire. Politistii verifica salile de clasa. continuă pe România Liberă

Alerta cu BOMBA de la un liceu din Hunedoara, FALSA. Cine a fost autorul

05: Alarma cu bomba la Colegiul de informatica Traian Lalescu din Hunedoara, a fost falsa, iar autorul este un elev de 13 ani audiat in prezent de politisti.

Alarma cu bomba la un liceu din Hunedoara. Peste 900 de elevi si 64 de cadre didactice, evacuati

Peste 900 de elevi si 64 de cadre didactice de la Colegiul de informatica Traian Lalescu din Hunedora au fost evacuati, joi dimineata, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca in incinta unitatii de invatamant a fost pusa o bomba.

Alarma cu bomba la un liceu din Hunedoara a fost falsa, autorul este un elev de 13 ani

Alarma cu bomba la Colegiul de informatica Traian Lalescu din Hunedoara, in urma careia peste 900 de elevi si 64 de cadre didactice au fost evacuati, a fost falsa, iar autorul este un elev de 13 ani audiat in prezent de politisti, in timp.

VIDEO Alerta cu bomba la Colegiul National Traian Lalescu din Hunedoara: peste 900 de elevi au fost evacuati

Amenintare cu bomba in municipiul Hunedoara, la Colegiul Traian Lalescu. Peste 900 de elevi au fost evacuati din cladirile liceului de informatica.

Amenintare cu bomba la un colegiu din Hunedoara

ACTUALIZARE 12:40 Alerta cu bomba, o farsa a unui elev de 13 ani Alarma cu bomba, in urma careia peste 900 de elevi si 64 de cadre didactice de la Colegiul de informatica Traian Lalescu din Hunedora au fost evacuati in aceasta dimineata, s-a dovedit a fi falsa, autorul fiind un elev de 13 ani audiat in prezent de politisti.

Amenintare cu bomba la un colegiu din Hunedoara

Activitatea la colegiul Traian Lalescu din municipiul Hunedoara a fost oprita in aceasta dimineata dupa ce la numarul de urgenta 112 a fost primit un telefon care anunta ca in zona a fost plasata o bomba, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )