Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alerta falsa la aeroportul din Frankfurt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alerta falsa la aeroportul din Frankfurt

Politia germana a evacuat doua terminale din aeroportul din Frankfurt, in aceasta dimineata, pe fondul unei alerte cum bomba, informeaza Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Aeroportul din Frankfurt a fost evacuat din cauza unei alerte cu bomba

Aeroportul din Frankfurt a fost evacuat din cauza unei alerte cu bomba, informeaza Sputnik, citand media locala. Potrivit ziarului Bild, un pasager a fost detectat in timp ce purta asupra sa ceva ce.

UPDATE. VIDEO+FOTO. Aeroportul din Frankfurt, redeschis dupa ce a fost evacuat partial dupa un incident de securitate

Aeroportul international din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost redeschis miercuri dupa ce in cursul diminetii Terminalul 1 al aeroportului a fost evacuat partial, din cauza unui pasager care a patruns in zona pistei fara sa fi trecut prin controlul de securitate, transmite DPA.

UPDATE: Alerta falsa la aeroportul din Frankfurt. Autoritatile au anuntat reluarea operatiunilor

Alerta cu bomba la aeroportul din Frankfurt. Autoritatile evacueaza zona. Stire in curs de actualizare.

Alerta cu bomba la aeroportul din Frankfurt. Autoritatile evacueaza zona

Alerta cu bomba la aeroportul din Frankfurt. Autoritatile evacueaza zona. Stire in curs de actualizare.

Aeroportul din Frankfurt a fost evacuat dupa un incident de securitate (VIDEO)

UPDATE: Ultimele informatii arata ca evacuarea a inceput in momentul in care o persoana a intrat in zona de securitate inainte de a fi verificata complet de catre personalul.

VIDEO. Panica la aeroportul din Los Angeles. Alarma a fost falsa

Aeroportul din Los Angeles era duminica partial inchis ca urmare a unor informatii privind posibile focuri de arma trase pe aeroport. Ulterior, Departamentul de Politie din Los Angeles a anuntat ca presupusele focuri de arma auzite de pasageri pe aeroportul international LAX sunt doar zgomote puternice, iar operatiunea fortelor de interventie continua pentru a localiza sursa.

Aeroportul din Los Angeles a fost partial inchis. Ce au fost de fapt focurile de arma pe care pasagerii sustin ca le-au auzit

Aeroportul din Los Angeles a fost partial inchis ca urmare a unor informatii privind posibile focuri de arma trase pe aeroport, informatii pentru moment neverificate, a indicat pe Twitter aeroportul, cel de-al.

Taxa de circa 10 dolari pentru fiecare pasager care utilizeaza aeroportul din Doha

Pasagerii care trec prin aeroportul din Doha Qatar) vor plati, incepand de azi, o taxa de 35 de riyali in jur de 10 dolari), in conditiile in care emiratul cauta noi surse de venit pe fondul scaderii pretului petrolului, informeaza Reuters.

Aeroportul din Los Angeles, partial inchis ca urmare a unor informatii privind posibile focuri de arma

ACTUALIZARE 10:24 Politia din Los Angeles a anuntat ca nu a fost tras niciun foc de arma si ca a fost vorba doar de niste zgomote puternice, transmite Antena3. ------ Politia aeroportului din Los Angeles a anuntat, intr-un mesaj pe Twitter ieri seara, ca a deschis o ancheta in legatura cu informatiile neconfirmate referitoare la informatii potrivit carora pe aeroport ar fi fost trase focuri de arma, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )