Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alerta meteo de ger in toata tara. Temperaturile coboara sub - 20 grade. Cod portocaliu de viscol

Antena3 Antena3,
Alerta meteo de ger in toata tara. Temperaturile coboara sub - 20 grade. Cod portocaliu de viscol

Ger si viscol se anunta pentru zilele urmatoare in Romania. Meteorologii au actualizat alertele si au emis noi atentionari Cod galben si portocaliu de ger si vant puternic. in Carpatii Meridionali si de Curbura se anunta rafale de 130 kilometri pe ora. continuă pe Antena3

Cod galben de vreme rea in toata tara. Temperaturile scad brusc, vantul se intensifica si incepe sa ninga viscolit

Meteorologii au emis mai multe avertizari meteorologice valabile pentru acest sfarsit de saptamana. Iarna se intoarce in Romania de astazi, cu temperaturi scazute, intensificari ale vantului.

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara timp de 48 de ore

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Meteorologii ANM anunta cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara, in urmatoarele 48 de ore.

Alerta meteo: Se strica vremea. Meteorologii anunta polei, ninsori si ger

Vremea se strica in toata tara. incepand din dimineata zilei de joi 11 februarie) in vestul si nord-vestul tarii vor fi ploi si pe arii extinse depuneri de polei. Treptat, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, vantul se va intensifica, cu viteze ingeneral de 55. 65 kmh, viscolind ninsoarea.

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea complet in Romania, din nou iarna in weekend

Pana la mijlocul saptamanii ramanem cu atmosfera de primavara in majoritatea regiunilor. De joi incolo, vreme se raceste simtitor, iar la inceputul weekendului devine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. in Europa deja gasim vreme inchisa aproape peste tot. in tinuturile sudice o sa ploua abundent si se face cald pentru .

Cinci zile de ger, cu temperaturi de pana la minus 20 de grade Avertizare cod galben de vant, viscol si polei in toata tara

Vremea se raceste accentuat, incepand de joi, iar pana luni va fi ger mai ales pe parcursul noptilor si al diminetilor, la inceput in vest, nord, nord-est si centru, apoi si in restul tarii. Temperaturile minime vor cobori frecvent sub -10 grade si se vor incadra, in general, intre -18 si -8 grade, cu cele mai scazute valori in depresiunile din estul Transilvaniei, unde din noaptea de vineri spre sambata vor cobori sub -20 de grade, conform meteorologilor, care au emis mai multe avertizari de vreme severa.

Avertizare meteo pentru Dobrogea. Vremea se strica drastic

Dobrogea va fi lovita, ca tot restul tarii, de un val de frig puternic. Temperaturile coboara sub zero grade si va ninge, dar va fi si viscol.

Alerta meteo: Vremea se inrautateste. Gerul patrunzator loveste Romania

Avertizarea de ger cumplit a fost actualizata vineri. Astfel, conform meteorologilor, pana luni dimineata se anunta temperaturi care pot cobori pana la minus 20 de grade. Si valorile termice diurne vor fi negative in intreaga tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )