Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alerta meteo: Vremea se inrautateste. Gerul patrunzator loveste Romania

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Vremea se inrautateste. Gerul patrunzator loveste Romania

Avertizarea de ger cumplit a fost actualizata vineri. Astfel, conform meteorologilor, pana luni dimineata se anunta temperaturi care pot cobori pana la minus 20 de grade. Si valorile termice diurne vor fi negative in intreaga tara. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Gerul naprasnic loveste Romania. Cand scapam de valul de aer siberian

Un val de aer siberian ingheata Romania. Temperaturile vor scadea accentuat, incepand de joi noapte, dupa cateva zile cu vreme de primavara. Gerul cumplit se instaleaza in majoritatea regiunilor, la munte fiind anuntate minine de minus 20 de grade Celsius.

Alerte meteo ANM. Vine gerul din nou in Romania. Ce se intampla pana maine

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie vin cu noi alerte meteo. Gerul nu ne-a parasit inca, desi temperaturile din ultima vreme ne-au facut sa credem asta. Cum va fi vremea in perioada urmatoare? Alerta ANM: un val de ger loveste din nou Romania Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat in cursul zilei de joi .

Meteo. Gerul siberian acapareaza Romania. Temperaturi drastic de scazute, cand scapam de frig

Vremea la noi in tara a inceput sa se raceasca brusc din noaptea de 11 februarie. Gerul siberian pune stapanire pe Romania. Meteorologii avertizeaza ca urmeaza patru zile de ger. Temperaturile vor cobori sub -20 de grade Celsius. Meteo: gerul siberian acapareaza Romania Specialistii meteo spun ca, cel putin pana luni, temperaturile vor cobori frecvent .

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea complet in Romania, din nou iarna in weekend

Pana la mijlocul saptamanii ramanem cu atmosfera de primavara in majoritatea regiunilor. De joi incolo, vreme se raceste simtitor, iar la inceputul weekendului devine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. in Europa deja gasim vreme inchisa aproape peste tot. in tinuturile sudice o sa ploua abundent si se face cald pentru .

Meteo. Vremea se schimba drastic, ninsorile revin. Unde face iarna ravagii in Romania

Meteo. Vremea se schimba drastic in urmatoarele zile si ninsorile revin. Unde face iarna ravagii in Romania, cititi in randurile de mai jos. Vine urgia. Meteorologii anunta ninsori si temperaturi de pana la -20 de grade Celsius Meteo. Vremea se schimba drastic, iar ninsorile revin, scrie digi24. ro. Unde face iarna ravagii in Romania. Este alerta .

Alerta meteo: Se strica vremea. Meteorologii anunta polei, ninsori si ger

Vremea se strica in toata tara. incepand din dimineata zilei de joi 11 februarie) in vestul si nord-vestul tarii vor fi ploi si pe arii extinse depuneri de polei. Treptat, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, vantul se va intensifica, cu viteze ingeneral de 55. 65 kmh, viscolind ninsoarea.

Alerta meteo de ger in toata tara. Temperaturile coboara sub - 20 grade. Cod portocaliu de viscol

Ger si viscol se anunta pentru zilele urmatoare in Romania. Meteorologii au actualizat alertele si au emis noi atentionari Cod galben si portocaliu de ger si vant puternic. in Carpatii Meridionali si de Curbura se anunta rafale de 130 kilometri pe ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )