Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteo. Gerul siberian acapareaza Romania. Temperaturi drastic de scazute, cand scapam de frig

Playtech Playtech,
Meteo. Gerul siberian acapareaza Romania. Temperaturi drastic de scazute, cand scapam de frig

Vremea la noi in tara a inceput sa se raceasca brusc din noaptea de 11 februarie. Gerul siberian pune stapanire pe Romania. Meteorologii avertizeaza ca urmeaza patru zile de ger. Temperaturile vor cobori sub -20 de grade Celsius. Meteo: gerul siberian acapareaza Romania Specialistii meteo spun ca, cel putin pana luni, temperaturile vor cobori frecvent . continuă pe Playtech

Prognoza meteo: Gerul naprasnic loveste Romania. Cand scapam de valul de aer siberian

Un val de aer siberian ingheata Romania. Temperaturile vor scadea accentuat, incepand de joi noapte, dupa cateva zile cu vreme de primavara. Gerul cumplit se instaleaza in majoritatea regiunilor, la munte fiind anuntate minine de minus 20 de grade Celsius.

Gerul siberian a pus stapanire peste Romania! Urmeaza patru zile cu temperaturi de -20 grade Celsius

Gerul Siberian pune stapanire peste Romania. Meteorologii avertizeaza ca urmeaza patru zile de ger crunt. Autoritatile sunt in alerta iar sute de utilaje au fost scoase pentru a curata drumurile.

Alerta meteo: Vremea se inrautateste. Gerul patrunzator loveste Romania

Avertizarea de ger cumplit a fost actualizata vineri. Astfel, conform meteorologilor, pana luni dimineata se anunta temperaturi care pot cobori pana la minus 20 de grade. Si valorile termice diurne vor fi negative in intreaga tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )