Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alerta de vreme rea: Trei zile cu ploi si vant puternic in majoritatea regiunilor

Adevărul Adevărul,
Alerta de vreme rea: Trei zile cu ploi si vant puternic in majoritatea regiunilor

Meteorologii anunta ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana marti la pranz. De asemenea, au emis doua avertizari cod galben: intensificari ale vantului in Banat si in zona Carpatilor Meridionali si Polei in zona Moldovei. continuă pe Adevărul

Alerta de vreme rea: Lapovita, ninsori si polei in majoritatea regiunilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o informare de precipitatii in general moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare, valabila pana duminica dimineata in majoritatea regiunilor.

Alerta de vreme rea pana luni in Moldova, Banat si Carpatii Meridionali

Meteorologii au emis duminica avertizari Cod galben de ploi moderate cantitativ si vant, valabile in Moldova, Banat si Carpatii Meridionali, de duminica pana luni.

Cod galben de vant puternic, in nord-vestul si centrul tarii, pana joi seara. in Carpatii Orientali va depasi viteze 120-130 de kmh

Meteorologii au actualizat Codul galben de vant puternic valabil, pana joi seara, in 27 de judete din nord-vestul si centrul tarii si au emis un Cod portocaliu pentru Carpatii Orientali, unde, in special la altitudini de peste 1. 500 de metri, vantul va depasi viteze de 120-130 de kilometri pe ora, viscolind zapada si reducand vizibilitatea. in noaptea de joi spre vineri, va fi Cod galben de vant puternic in cea mai mare parte a zonei montane.

Chile a vaccinat impotriva Covid-19 peste 550.000 de oameni in trei zile

Chile a vaccinat 556. 000 de oameni in ultimele trei zile, de la startul campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, a anuntat Ministerul chilian al Sanatatii.

Chile a vaccinat peste jumatate de milion de oameni impotriva COVID-19 in doar trei zile

Chile a vaccinat 556. 000 de oameni in ultimele trei zile, de la startul campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, a anuntat Ministerul chilian al Sanatatii, potrivit AFP.

Seful diplomatiei europene, vizita de trei zile in Rusia. Josep Borell se intalneste cu omologul sau rus, Serghei Lavrov Eugen Tomac, reactie dura: Vizita, total inoportuna

Josep Borell, seful UE pe zona de afaceri externe, s-a deplasat la Moscova, joi, pentru o vizita de trei zile in cadrul careia se intalneste si cu omologul sau rus, Serghei Lavrov. Deplasarea sa starnit o.

Informare meteo de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de polei in Moldova si avertizare de vant puternic in Banat si Carpatii Meridionali

ANM a transmis o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 10. 00, pana marti, ora 12. 00 in cea mai mare parte a tarii, un cod galben de vant pentru Banat si Carpatii Meridionali pana luni la pranz si un alt cod galben de polei in Moldova pana luni seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )