Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alexandra Stan, din nou la spital. Artista a fost internata pentru consultatii amanuntite

Adevărul Adevărul,
Alexandra Stan, din nou la spital. Artista a fost internata pentru consultatii amanuntite

Solista Alexandra Stan a ajuns din nou in atentia medicilor. Nu pentru probleme sau complicatii noi, ci pentru un set de analize complete. continuă pe Adevărul

Alexandra Stan a fost internata din nou in spital. Care este starea artistei

Cantareata Alexandra Stan a fost din nou internata in spital, intrucat leziunile suferite in urma bataii primite de la Marcel Prodan nu s-au vindecat inca. Desi artista isi doreste sa revina pe scena, .

O noua piatra de incercare pentru Alexandra Stan! Artista a ajuns din nou pe mainile medicilor!

Problemele din viata Alexandrei Stan sunt departe de a se fi terminat. Dupa ce a ajuns pe patul de spital din cauza episodului nefericit in care a fost agresata fizic de impresarul Marcel Prodan, solista a intrat din nou pe mainile medicilor. Pentru ca nu se simte inca prea bine, Alexandra s-a internat intr-un spital din Bucuresti. Continue reading .

Alexandra Stan vrea, dar nu poate reveni inca pe scena!

Alexandra Stan se simte pregatita sa isi reia activitatea artistica, insa intampina probleme din partea managerului Marcel Prodan, cu care se afla inca sub contract. Artista a traversat o perioada de recuperare fizica si psihica dupa agresiunea fizica suferita in urma cu o luna. Continue reading .

Din nou in emotii. Peste o mie de tineri, inscrisi la bacalaureatul de toamna

Bacalaureatul nereusitilor se va desfasura in perioada 19-30 august, pe listele celei de-a doua sesiuni a examenului maturitatii fiind inscrisi 1. 092 de elevi. Fie ca sunt tineri care au promovat bacalaureatul in prima sesiune sau restantieri din anii trecuti, toti asteapta cu emotie probele de foc.

O asezare umana cu numeroase obiecte din secolul IV a fost descoperita in judetul Vaslui

O asezare umana ce dateaza din secolul IV a fost descoperita in comuna Pogonesti, judetul Vaslui, in cadrul unei tabere internationale de arheologie, organizata de Muzeul Vasile Parvan Barlad, relateaza.

Varga: Mafia lemnului din judetul Cluj a fost la ea acasa.

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, afirma ca mafia lemnului din judetul Cluj a fost la ea acasa, informeaza Mediafax. Mafia a fost intretinuta inclusiv de factori politici, dupa ce in urma unor controale s-a constatat ca in judet au disparut circa 1. 000 de hectare de padure, a mai spus Varga. Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca in urma unui control facut in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )