Libnet.ro
UNICEF

22:30

O noua piatra de incercare pentru Alexandra Stan! Artista a ajuns din nou pe mainile medicilor!

ADPM ADPM,
O noua piatra de incercare pentru Alexandra Stan! Artista a ajuns din nou pe mainile medicilor!

Problemele din viata Alexandrei Stan sunt departe de a se fi terminat. Dupa ce a ajuns pe patul de spital din cauza episodului nefericit in care a fost agresata fizic de impresarul Marcel Prodan, solista a intrat din nou pe mainile medicilor. Pentru ca nu se simte inca prea bine, Alexandra s-a internat intr-un spital din Bucuresti. Continue reading . continuă pe ADPM

Alexandra Stan, din nou la spital. Artista a fost internata pentru consultatii amanuntite

Solista Alexandra Stan a ajuns din nou in atentia medicilor. Nu pentru probleme sau complicatii noi, ci pentru un set de analize complete.

Alexandra Stan a fost internata din nou in spital. Care este starea artistei

Cantareata Alexandra Stan a fost din nou internata in spital, intrucat leziunile suferite in urma bataii primite de la Marcel Prodan nu s-au vindecat inca. Desi artista isi doreste sa revina pe scena, .

Alexandra Stan vrea, dar nu poate reveni inca pe scena!

Alexandra Stan se simte pregatita sa isi reia activitatea artistica, insa intampina probleme din partea managerului Marcel Prodan, cu care se afla inca sub contract. Artista a traversat o perioada de recuperare fizica si psihica dupa agresiunea fizica suferita in urma cu o luna. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )