Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alexandru Bogdan, fostul director al fundatiei Patrimoniu din Academia Romana, audiat la DNA

Adevărul Adevărul,
Alexandru Bogdan, fostul director al fundatiei Patrimoniu din Academia Romana, audiat la DNA

Alexandru Bogdan, fostul director al fundatiei Patrimoniu din Academie Romana s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar privind instrainarea mai multor terenuri ale Academiei. continuă pe Adevărul

VIDEO DNA: Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu, Alexandru Bogdan, urmarit penal sub acuzatia de folosire a influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite

Procurorii DNA au anuntat inceperea urmaririi penale fata de academicianul Alexandru Bogdan, fost presedinte al Fundatiei Patrimoniu din cadrul Academiei Romane, acuzandu-l de folosirea influentei ori autoritatii de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata.

Consecinta afacerilor cu Voiculescu: Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu a Academiei, Alexandru Bogdan, urmarit pentru coruptie

Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, Alexandru Bogdan, este urmarit penal pentru fapte de coruptie. Surse judiciare afirma ca acesta ar fi dat in arenda mai multe terenuri ale .

UPDATE. Fostul sef al Fundatiei Patrimoniu, urmarit penal, in dosarul instrainarii terenurilor Academiei

Fostul presedinte executiv al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, profesorul Alexandru Bogdan, s-a prezentat miercuri la sediul DNA, acolo unde este audiat de aproape doua ore, informeaza B1. ro.

Fostul sef de la Patrimoniu, Alexandru Bogdan, urmarit penal

Procurorii DNA au dispus urmarirea penala fata de academicianul Alexandru Bogdan, fost proprietar al Fundatiei Patrimoniu, dupa ce acesta a fost audiat la sediul institutiei astazi pentru modul in care ar fi gestionat proprietatile imobiliare ale Fundatiei.

Fostul presedinte executiv al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, audiat la DNA

Profesorul Alexandru Bogdan, fostul presedinte executiv al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, s-a prezentat miercuri la sediul DNA, acolo unde este audiat de aproape doua ore. Alexandru Bogdan este.

Fostul presedinte al Fundatiei Patromoniu a Academiei, Alexandru Bogdan, urmarit pentru coruptie

Fostul presedinte al Fundatiei Patromoniu a Academiei Romane, Alexandru Bogdan, este urmarit penal pentru fapte de coruptie. Surse judiciare afirma ca acesta ar fi dat in arenda mai multe terenuri ale .

Sorin Eftene, fostul director general al Microsoft Romania, audiat marti de procurorii anticoruptie

Fostul director general interimar al Microsoft Romania Sorin Eftenes-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosar privind inchirierea de licente IT pentru scoli, in care se fac cercetari in rem pentru trafic de influenta, abuz in serviciu, dare si luare de mita.

Fostul director general al Microsoft Romania, Sorin Eftene, audiat la DNA

Fostul director general interimar al Microsoft Romania, Sorin Eftene, este audiat marti la DNA, in dosarul privind inchirierea de licente IT pentru scoli, in care se fac cercetari in rem pentru trafic de influenta, abuz in serviciu, dare si luare de mita.

Fostul director general al Microsoft Romania, Sorin Eftene, audiat la DNA

Fostul director general interimar al Microsoft Romania, Sorin Eftene, este audiat marti la DNA, in dosarul privind inchirierea de licente IT pentru scoli, in care se fac cercetari in rem pentru trafic de.

Fostul director general al Microsoft Romania, Sorin Eftene, audiat la DNA

Fostul director general interimar al Microsoft Romania, Sorin Eftene, este audiat astazi la DNA, in dosarul privind inchirierea de licente IT pentru scoli, in care se fac cercetari in rem pentru trafic de influenta, abuz in serviciu, dare si luare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )