Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alianta terorii: Boko Haram jura credinta Statului Islamic

România Liberă România Liberă,
Alianta terorii: Boko Haram jura credinta Statului Islamic

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram, care a fost inlaturata din mai multe orase din nord-estul Nigeriei de o forta multinationala, a jurat credinta gruparii jihadiste Stat Islamic. continuă pe România Liberă

Organizatia terorista nigeriana Boko Haram jura credinta Statului Islamic

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram, care a fost inlaturata din mai multe orase din nord-estul Nigeriei de o forta multinationala, a jurat credinta gruparii jihadiste Stat Islamic, intr-un mesaj audio postat sambata pe Twitter, relateaza Associated Press.

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram jura credinta gruparii jihadiste Stat Islamic

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram, care a fost inlaturata din mai multe orase din nord-estul Nigeriei de o forta multinationala, a jurat credinta gruparii jihadiste Stat Islamic, intr-un mesaj audio postat sambata pe Twitter, relateaza Mediafax citand Associated Press.

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram jura credinta gruparii jihadiste Statul Islamic

Organizatia islamista nigeriana Boko Haram, care a fost inlaturata din mai multe orase din nord-estul Nigeriei de o forta multinationala, a jurat credinta gruparii jihadiste Stat Islamic, intr-un mesaj.

Boko Haram a executat 94 de oameni in Nigeria

Teroristi din cadrul Boko Haram au omorat peste 13. 000 de persoane, in ultimii sase ani, in Nigeria.

Drumul trupurilor decapitate din Siria pana in Turcia si refugiul in Marea Britanie: fuga unei doctorite din calea teroristilor Statului Islamic

Medic si activista, Razan a trecut prin clipe de groaza in Siria. A scapat ca prin urechile acului de o instanta Sharia si de brigade Khansaa, formate din femei adepte ale Statului Islamic. A mers pe un drum strajuit de cadavrele unor victime decapitate si s-a refugiat in Marea Britanie. Razan spera in continuare ca va veni vremea intoarcerii acasa. Problema nu este Statul Islamic, ci Bashar al-Assad, crede femeia.

Militantii Statului Islamic sterg istoria: Gruparea terorista a distrus situl arheologic Nimrud

Militantii Statului Islamic au distrus situl arheologic Nimrud, din nordul Irakului, dupa ce au intrat cu vehicule grele in el, potrivit unui anunt al Ministerului irakian al Turismului si Antichitatilor. Aici.

Publicitarii sunt nemultumiti ca reclamele lor de pe YouTube sunt difuzate inaintea unor clipuri ale Statului Islamic

Reclame obisnuite au fost difuzate inaintea unor inregistrari video postate de catre gruparea terorista Statul Islamic. Una dintre aceste inregistrari video face parte dintr-o serie de propaganda produsa de ISIS, iar alta are tema jihadista, .

Irak: Militantii Statului Islamic au distrus santierul arheologic Nimrud

Militantii gruparii Stat Islamic au demolat, joi, situl arheologic nou restaurat al orasului Nimrud, in nordul Irakului, cu ajutorul unor vehicule militare grele, a anuntat Guvernul, citat de Associated Press, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )