Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alianta USR-PLUS a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, printr-un miting digital

Adevărul Adevărul,
Alianta USR-PLUS a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, printr-un miting digital

Alianta USR PLUS a dat startul campaniei electorale printr-un miting digital, primul de acest fel din Romania, eveniment la care a fost prezentat planul Aliantei pentru guvernarea tarii. Viziunea USR-PLUS pentru o Romanie fara hotie presupune eliminarea pensiilor speciale, Fara Penali in Functii Publice in Constitutie, un miliard de euro pentru sanatate, scoala de la 8 la 5, bani europeni pentru industriile viitorului - robotica, energie verde. continuă pe Adevărul

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

Marcel Ciolacu a dat startul campaniei electorale: Avem cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Marcel Ciolacu a dat startul, la Buzau, campaniei electorale pentru parlamentarele din decembrie. Presedintele PSD a inceput campania cu atacuri dure la adresa guvernului condus de Ludovic Orban, criticandu-l pentru modul in care gestioneaza criza sanitara, dar si economica.

Parlamentare 2020: Vineri incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare Restrictiile impuse de pandemie Harta candidatilor

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 07:00. Anul acesta numarul candidatilor a crescut la 7. 136 fata de cei 6. 476 candidati in 2016). Lista tuturor candidatilor poate fi vazuta pe site-ul Biroului Electoral Central. Din cei 7. 136 de candidati, un numar de 4. 659 candideaza la Camera Deputatilor si 2. 477 la Senat. Exista 42 de candidati independenti, iar pentru cele patru locuri de deputat in circumscriptia strainatate candideaza 47 de persoane, iar alte 29 se lupta pentru cele doua locuri de senator. Pandemia a adus si restrictii in privinta desfasurarii campaniei electorale, asa cum s-a intamplat si la alegerile locale.

SUA: Un catun pierdut in padurile din New Hampshire a dat startul alegerilor prezidentiale

Alegatorii din Dixville Notch, un catun cu doisprezece locuitori din nord-estul Statelor Unite, au dat startul simbolic alegerilor prezidentiale in noaptea de luni spre marti, informeaza France Presse, citata de Agerpres.

SUA: Un catun pierdut in padurile din New Hampshire a dat startul alegerilor prezidentiale

Alegatorii din Dixville Notch, un catun cu doisprezece locuitori din nord-estul Statelor Unite, au dat startul simbolic alegerilor prezidentiale in noaptea de luni spre marti, informeaza France Presse, citata de Agerpres.

Campania electorala pentru alegerile parlamentare incepe vineri

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie incepe vineri si se va incheia pe 5 decembrie la ora 7. Campania se va fi in conditii similare celei pentru alegerile locale, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2. Astfel, intrunirile si evenimentele electorale desfasurate in spatiul inchis se vor desfasura cu maximum 20 de persoane, iar cele in aer liber cu maximum 50 de persoane. in cazul actiunilor desfasurate pe strada, numarul persoanelor care se deplaseaza sau formeaza un grup este limitat la 6, iar pentru actiunile din usa in usa la 2 persoane. De asemenea, cei care participa la o actiune electorala din usa in usa sau la una de distribuire a materialelor de propaganda electorala vor purta masca de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, pe toata durata interactiunii intre acestea si cetateni, mentinand distanta fizica de minimum un metru intre oricare doi oameni, scrie News.

A inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare. Care sunt regulile de protectie sanitara ce trebuie respectate (VIDEO)

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020 incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 7. Pentru romanii din strainatate, scrutinul va avea loc in zilele de 5 si 6 decembrie, i.

PENTRU ALEGERILE DIN 4 DECEMBRIE Fratila cere Directoratului SIF3 sa nu cenzureze dreptul actionarilor la desemnarea candidatilor in board

Un grup de actionari ai SIF Transilvania SIF3) condus de Constantin Fratila, care este si membru in board-ul societatii, cere Directoratului SIF-ului sa nu cenzureze dreptul actionarilor sa-si desemneze reprezenatii pentru un post in Consiliul de Supraveghere al societatii, la alegerile din 4 decembrie, se arata intr-o solicitare de completare a ordinii de zi a AGOA si AGEA SIF Transilvania de la acea data, postata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )