Libnet.ro
UNICEF

06:00

SUA: Un catun pierdut in padurile din New Hampshire a dat startul alegerilor prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 SUA: Un catun pierdut in padurile din New Hampshire a dat startul alegerilor prezidentiale

Alegatorii din Dixville Notch, un catun cu doisprezece locuitori din nord-estul Statelor Unite, au dat startul simbolic alegerilor prezidentiale in noaptea de luni spre marti, informeaza France Presse, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

SUA: Un catun pierdut in padurile din New Hampshire a dat startul alegerilor prezidentiale

Alegatorii din Dixville Notch, un catun cu doisprezece locuitori din nord-estul Statelor Unite, au dat startul simbolic alegerilor prezidentiale in noaptea de luni spre marti, informeaza France Presse, citata de Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Primele rezultate ale prezidentialelor, anuntate in doua sate din New Hampshire

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti.

NEW HAMPSHIRE: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Din greseala, un cuplu din New York a fost servit la restaurant cu o sticla de vin de 2.000 de dolari dupa ce comandase una de 18

Personalul de la Balthazar a turnat cele doua vinuri in decantoare identice, dar cel continand Mouton Rothschild 1989 a fost trimis accidental la masa tanarului cuplu, a povestit Keith McNally, patronul restaurantului din New York.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )